Game of Thrones: când se lansează GoT sezonul 8. Primul trailer e impresionant

Game of Thrones: când se lansează GoT sezonul 8. Primul trailer e impresionant

Dacă ești curios să afli când se lansează Game of Thrones, ei bine, avem o veste bună. Asta la pachet cu primul trailer lansat oficial de HBO.

HBO a intrat pe ultima sută de metri cu Game of Thrones. Sezonul 8 din Urzeala Tronurilor, și ultimul din serie, va fi lansat în această primăvară. Până atunci, HBO ne arată primul trailer oficial pentru noul sezon.

Acesta va fi ultimul sezon al îndrăgitului serial și, spre deosebire de celelalte de până acum, va fi semnificativ mai scurt. De această dată, vom vorbi de doar șase episoade, dar având în vedere precedentele din sezonul șapte, când unul a fost de o oră și jumătate, e foarte probabil să se întâmple și acum la fel.

Cu alte cuvinte, în fiecare duminică seară, vei avea parte de un lung metraj în universul fantastic bazat pe scrierile lui George R.R. Martin.

Când se lansează Game of Thrones?

În ceea ce privește data la care se lansează Game of Thrones, HBO a comunicat la începutul anului oficial: 14 aprilie. Pe 14 aprilie 2019 o să vezi primul episod din noul sezon. Dacă folosești HBO Go, probabil vei avea acces la primele două episoade din Game of Thrones.

Game of Thrones a început în 2011 prin adaptarea pentru TV a seriei de cărți A Song of Ice and Fire scrisă de către George R.R. Martin. Pentru o perioadă de timp, cei care citiseră cărțile erau înaintea amatorilor de TV din prisma poveștii.

La această oră, din cauza ritmului destul de lent în care R.R. Martin publică noi volume, nimeni nu știe cum se va încheia cel mai piratat show din toate timpurile.

După un an 2018 fără niciun episod nou, în 2019 vom vedea cine va câștiga lupta dintre armata morților vii condusă de Night King și pretendenții la Iron Throne. Momentan, pe tron se află Cersei Lannister care a refuzat să ia parte la lupta de la Winterfell împotriva armatei de White Walkers.

Deși nu știe nimeni deznodământul încă, HBO a început promovarea intensă a show-ului cu mai multe teasere, secvențe din Game of Thrones strecurate în alte reclame și trailere pentru ceea ce urmează să difuzeze în 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI