03 mart. 2019 | 18:43

Parteneriatul Marvel-Serial Box îți aduce povești noi cu supereroii preferați

ACTUALITATE
Parteneriatul Marvel-Serial Box îți aduce povești noi cu supereroii preferați

Marvel a realizat un parteneriat cu startup-ul Serial Box, al cărui rezultat vor fi povești noi cu supereroii tăi preferați, precum Thor, Black Panther, Black Widow și Jessica Jones.

Serial Box realizează seriale-text, împărțite în sezoane de câte 10-16 episoade, care durează cam 40 de minute pentru a fi citite. Per total, „episoadele” ajung să spună o poveste complexă. Fiecare episod este scris de o echipă întreagă de specialiști. Dacă vrei să citești o poveste, o poți face în aplicația companiei sau pe site – de menționat ar fi că fiecare poveste este acompaniată și de o adaptare audio.

Parteneriatul cu Marvel este un pas uriaș pentru startup. CEO-ul Serial Box, Molly Barton, a spus că este entuziasmată că Marvel are încredere în companie „să extindă și să mărească lumile poveștilor pentru aceste personaje iubite”. Poveștile realizate în cadrul parteneriatului vor fi originale și nu vor re-povesti ceea ce știm deja despre eroii din benzile desenate și din filme.

Prima poveste îl va avea în centru pe Thor și va fi lansată în vară. Echipa de scriitori din spatele acesteia este compusă din Aaron Stewart-Ahn, Brian Keene, Jay Edidin și Yoon Ha Lee. Cei de la Marvel vor să vadă cât de bine va prinde metoda celor de la Serial Box de a spune povești la public. De-a lungul anilor, au apărut romane despre personajele Marvel, dar acestea nu au avut atât de mult succes.

Nu este prima oară când Marvel experimentează cu noi modalități de a prezenta fanilor povești. Spre exemplu, în 2018 au lansat un podcast al lui Wolverine, denumit „The Long Night„. Autorul acelui proiect, Benjamin Percy, a explicat pe atunci că cei de la Marvel au fost intrigați de posibilitatea pe care ar putea-o oferi lumea audio. Cam același lucru se întâmplă și acum – doar că de data aceasta, cei de la Marvel vor să afle dacă poveștile scurte scrise ar putea avea vreo șansă la public.