VIDEO OnePlus 7 ar putea fi cel mai arătos telefon din acest an

VIDEO OnePlus 7 ar putea fi cel mai arătos telefon din acest an

Noi imagini cu OnePlus 7 au apărut pe internet și confirmă faptul că noul telefon ar putea fi cel mai arătos smartphone din acest an.

În 2019 este de așteptat ca OnePlus să lanseze trei modele de telefoane, iar unul dintre acestea ar fi OnePlus 7 (mai este de așteptat un model 5G și un OnePlus 7T). Iar dacă este să ne luăm după imaginile apărute pe internet, acest model al companiei ar fi unul dintre cele mai arătoase de până acum.

Cea mai mare schimbare la OnePlus 7, față de modelul anterior, este faptul că ecranul nu este decupat în niciun fel și se întinde până în margini, iar asta datorită faptului că modelul va avea o cameră pop-up. Camera va ieși din carcasa telefonului atunci când vrei să-ți faci un selfie.

OnePlus 7 nu reinventează roata aici, mai există și alte modele de telefoane chinezești cu un asemenea design, dar este bine că o companie cu renume vrea să aducă acest design mainstream. Samsung a ales să-și perforeze ecranul, iar Huawei a ales pentru P30 să implementeze decupajul în formă de picătură.

Cât de rapid va fi OnePlus 7?

Telefonul ar respecta liniile de design pentru un flagship modern: spate și fața din sticlă, ecranul cu marginile rotunjite și rama din aluminiu. Ecranul ar fi unul OLED cu o diagonală de 6,41 inci, rezoluție Full HD+.

De asemenea, pe spatele telefonului ar fi un sistem de trei camere foto format dintr-un senzor de 48 MP, unul de 20 MP și unul de 5 MP, folosit pentru detectarea adâncimii de câmp. Tot pe spate ar fi amplasat și un dual-flash LED. Camera frontală ar fi una de 16 MP.

La interior este de așteptat să găsim procesorul Qualcomm Snapdraon 855, 8 sau 12 GB memorie RAM, iar spațiul de stocare ar fi de peste 128 GB. La fel ca și OnePlus 6T, OnePlus 7 ar avea încorporat un senzor de amprentă în dispay.

Noul smartphone al companiei ar avea o baterie de 4000 mAh ce ar putea fi încărcat cu până la 44 de wați. Modelul precedent nu a avut încărcare wireless și se pare că nici OnePlus 7 nu va avea acestă funcție.

Toate aceste informații sunt bazate pe ceea ce „s-a scurs” pe internet. Vom vedea dacă se va confirma sau nu. OnePlus 7 ar avea un preț de pornire de 569 de dolari.

Citește și:
Sursa: BGR