OnePlus 7 este ieftin și foarte bun, cum sperai

OnePlus 7 este ieftin și foarte bun, cum sperai

Pentru prima oară, cei de la OnePlus au lansat două telefoane în aceeași zi. OnePlus 7 Pro este destinat celor cu bugete generoase și o fixație pentru superlative absolute. OnePlus 7 este pentru cei care îndrăgesc abilitatea producătorului de a calcula un raport preț/performanță de invidiat.

Sunt foarte multe motive să fii încântat de OnePlus 7, începând cu camera de 48 de megapixeli și terminând cu cel mai rapid procesor de pe piață, Snapdragon 855. În portofoliul companiei, OnePlus 7 se regăsește undeva între OnePlus 6T și 7 Pro. Este construit în jurul unui panou AMOLED de 6,41 inci cu o rezoluție nativă 1080p+ și o crestătură discretă sub formă de picătură în partea de sus a ecranului.

oneplus 7 2Deși este fratele mai ieftin al lui OnePlus 7 Pro, integrează totuși același senzor de amprentă în ecran, de generația a treia, ce promite să fie foarte rapid. Pe partea de procesare, pe lângă un SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm, vei avea 6GB sau 8GB RAM și o memorie internă de 128 sau 256GB.

Spațiul de stocare este foarte important, deoarece va folosi standardul UFS 3.0, o premieră în industrie. Aceeași memorie o regăsești și în OnePlus 7 Pro și promite să se reflecte într-o creștere semnificativă de viteză față de bătrânul UFS 2.1.

Partea de captură este asigurată de o combinație între doi senzori. Primul este unul de 48 de megapixeli de la Sony cu F/1.7, ajutat de un senzor de profunzime pentru fotografiile portret. Camera frontală este de 16 megapixeli.

OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro utilizează difuzoare stereo certificate Dolby. Acumulatorul de 3700 mAh se încarcă la 20W. În funcție de preferințele de culoare, vei putea achiziționa noul OnePlus 7 în culorile Mirror Gray și Red. Din câte se pare însă, versiunea roșie s-ar putea să fie disponibilă doar în China. Prețul de achiziție pentru aceste gadget este de 550 de euro pentru combinația de 6GB RAM cu 128GB de memorie și sare la 599 de euro pentru 8GB RAM și 256GB de spațiu.

Citește și: