Cât va costa cea mai performantă versiune a telefonului OnePlus 7 Pro

Cât va costa cea mai performantă versiune a telefonului OnePlus 7 Pro
Florin Cașotă
Florin Cașotă
12:16 13.05.2019

OnePlus 7 Pro va fi cel mai cel mai nou și cel mai performant telefon al companiei, iar acum știm și cât costă, dar vestea nu este una bună.

Cei de la OnePlus au dezvăluit puțin câte puțin noul telefon, iar acum suntem înarmați cu o serie de informații despre noul OnePlus 7 și varianta OnePlus 7 Pro.

Ceea ce era încă un mister era prețul noilor dispozitive, dar acum am aflat și acestă informație datorită lui Ishan Agarwal, individ cu informații din interior despre aceste telefoane.

El a publicat o serie de imagini care dezvăluie toate culorile în care smartphone-ul va fi disponibil, dar și prețurile pentru Europa.

Așadar, prețul de pornire pentru OnePlus 7 Pro începe de la 699 de euro în majoritatea piețelor europene pentru varianta cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Modelul va fi disponibil doar în culoarea „mirror grey”.

Cât costă cea mai performantă versiune a OnePlus 7 Pro

Mai departe, versiunea cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare va fi 749 de euro, iar cel mai tare model, cu 12 GB RAM și 256 GB stocare, va ajunge la 819 euro. Mulți bani. Mai ales pentru compania care producea telefoane bune, dar la un preț mic.

Versiunea cu 8 GB RAM va fi disponibilă în cele trei culori: „mirror grey”, „almond” și „nebula blue”, iar modelul cu 12 GB va fi disponibil numai în „nebula blue”. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi valabil pentru toate piețele europene sau doar pentru unele.

Asta înseamnă că modelul de top din acest an va fi mai scump decât modelul entry-level al Samsung pentru segmentul premium, adică Galaxy 10e ce se vinde în unele piețe cu 759 de euro.

Propunerea OnePlus pentru acest an este diferită față de cea din trecut când avea o strategie de preț foarte agresivă. În urmă cu trei ani, OnePlus cerea în jur de 330 de euro pentru modelul de top. Totuși, OnePlus 7 Pro vine cu un preț mai mic decât al altor flagship-uri ca Samsung Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro.

Lucrurile vor deveni oficiale pe 14 mai, când va avea loc lansarea globală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI