Nike Adapt BB sunt adidașii futuriști la care doar ai visat, iar acum poți să-i cumperi

Nike Adapt BB sunt adidașii futuriști la care doar ai visat, iar acum poți să-i cumperi

Nike lucrează de mult timp la o pereche de încălțăminte care se leagă singuri la șireturi, iar tot efortul lor s-a materializat în noii Nike Adapt BB.

După câteva teasere publicate în ultimele zile, compania americană a dezvăluit toate detaliile de care ai nevoie, în cazul în care ai visat de mult la adidașii inspirați din Back to the Future. Prețul de achiziție pentru Nike Adapt BB este de 350 de dolari și vor ajunge în magazine la începutul lunii februarie.

Nike Adapt bb appNike Adapt BB sunt o pereche de adidași destinați plăcutei activități de baseball. În mod real, nu te oprește nimeni să-i folosești la orice altceva, dac principiile de design folosite s-ar putea să-ți îmbunătățească performanța la sportul cu pricina.

Marele lor avantaj este derivat din șireturile care pot fi ajustate manual sau printr-o aplicație de mobil și care vor spori confortul pentru utilizator în timp real. Tehnologia din spate este intitulată FitAdapt și ar trebuie să-ți confere o senzație deosebită, după câteva experimente. Premisa este că dimensiunea piciorului unui jucător de basketball variază pe parcursul unui meci din cauza efortului și poate crește cu până la jumătate de număr. Cu Nike Adapt BB, respectiva variație va fi compensată de tehnologie.

Eric Avar, directorul creativ de inovație din cadrul Nike, a ținut să menționeze că, deși vor aduce aceeași tehnologie și în perechi de încălțăminte pentru alte sporturi, este un motiv important pentru care au început cu basketball. Jucătorii acestui sport pun presiune mare pe adidași în timpul unui meci, iar abilitatea de a-și strânge sau relaxa șireturile în timp real va îmbunătăți experiența de joc.

Nike adapt BB side

Forța maximă pe care papucii o pot pune pe piciorul tău este de 14,5 kilograme, pentru o fixare puternică în momentele de acțiune intensă. Cu butoanele fizice de pe laterala adidasului, poți ajusta în timp real forța strânsoarea, dacă nu ai smartphone-ul în apropiere. Când te încalți prima oară, un set de motoare și senzori vor simți presiunea de care este nevoie pentru ca piciorul tău să fie confortabil și se vor comporta ca atare.

Pentru că vorbim mai mult de un gadget, decât de o pereche de încălțăminte, Nike Adapt BB se încarcă wireless prin standardul Qi, iar o încărcare ar trebui să fie suficientă pentru 14 zile departe de priză. Procesul de încărcare pe placa oferită cu fiecare pereche durează aproximativ trei ore.

Prin altele, aplicația de mobile îți permite să schimbi culoarea LED-urilor de pe lateral, dacă aveai nevoie de un nivel sporit de personalizare al aspectului estetic. În plus, aceeași aplicație facilitează actualizarea firmware-ului de la încălțăminte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: