Ce să vezi pe Netflix vara asta: noul sezon Stranger Things

Ce să vezi pe Netflix vara asta: noul sezon Stranger Things

Mult-așteptatul sezon trei al serialului Stranger Things se apropie cu pași repezi. Acesta se va lansa foarte curând pe Netflix, în data de 4 iulie.

În Statele Unite ale Americii, 4 iulie are o semnificație specială, fiind Ziua Independenței. Tocmai de aceea, în trailer-ul oficial apar scene de sărbătoare din cadrul orașului Hawkins din statul Indiana. Îndrăgita gașcă de puști curajoși și inteligenți au de a face cu o nouă amenințare în timpul vacanței lor de vară.

A trecut ceva timp de la evenimentele ultimului sezon din „Stranger Things”, iar viețile lui Dustin, Mike, Lucas, Will și Eleven par să fi revenit la normal. Este mijlocul vacanței de vară, iar din trailer vedem plimbări prin mall, farse, job-uri de vară și petreceri în piscină. Totul pare relativ normal, doar că, fiind vorba de „Stranger Things”, vara de vis este spulberată când în peisaj apar din nou amenințările monstruoase din tărâmul Upside Down.

Producătorii serialului au anunțat deja că sezonul patru se află deja în lucru. Ba mai mult, aceștia au confirmat că va apărea și un al cincilea sezon, spre încântarea fanilor de toate vârstele care urmăresc serialul. Despre sezonul trei nu se știu atât de multe pe cât și-ar fi dorit împătimiții serialului – preview-urile și trailer-ul oficial sunt prea vagi pentru a fi mulțumitoare. Însă frații Duffer, care sunt regizori, alături de producătorul executiv Shawn Levy, susțin că așteptarea aceasta va merita.

Până când vei afla dacă chiar a meritat sau nu tot suspansul, poți să citești cele mai nebunești teorii ale fanilor serialului, despre care am vorbit aici. Printre ele se numără idei interesante precum că Eleven ar fi demogorgonul, că fiica lui Hopper a fost parte a experimentului MK Ultra sau că tărâmul Upside Down este de fapt o reflexie a trecutului sau poate chiar a unui viitor post-apocaliptic.