Netflix lansează un serial cu zombi, plasat în Coreea medievală

Netflix a publicat un nou trailer pentru un serial cu zombi, care de data asta nu are loc într-o lume modernă, ci într-una din trecut.

Probabil că ai văzut până acum câteva filme cu zombie, iar toate urmează același tipar. Acțiunea se petrece într-o lume contemporană, sau poate plasată puțin în viitor, iar societatea se prăbușește din cauza acestor morți vii. Dacă te-ai plictisit, totuși, de astfel de producții, dar ai vrea să vezi ceva cu zombi, atunci Kingdom e serialul pe care să-l urmărești.

Kingdom va debuta pe 25 ianuarie pe Netflix, iar primul sezon din serial va avea șase episoade. Serialul este regizat de către Kim Seong-hun, câștigător al premiului Korean Grand Bell. Acțiunea serialului se petrece în perioada medievală coreeană Joseon. În perioada în care regele din regiune moare, un virus mortal apare în zonă și ia cu asalt țara. Victimele sale sunt transformate rapid în zombi.

Primul trailer al serialului s-a concentrat mai degrabă pe unul dintre personajele principale, un prinț, al doilea trailer te duce în regiunile ceva mai rurale al Coreei. De asemenea, în noul trailer se pune accentul pe elementele cu adevărat violente din Kingdom. Vei vedea atmosfera apăsătoare și zombi în acțiune, spre deosebire de ceea ce ai văzut în primul trailer.

Kingdom este rezultatul parteneriatului dintre Netflix și companiile de producție asiatice, care a debutat în 2017. La acea vreme, serialul era la început de drum în ceea ce privește dezvoltarea. Mai sunt două săptămâni până când te vei putea bucura de serial, dar cei de la Netflix par să fie încrezători. Astfel, Kingdom a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon, pe care îl vom vedea, probabil, în 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: polygon.com
Etichete: