Noi detalii despre Motorola Razr, telefonul pliabil pentru ”muritori”

Noi detalii despre Motorola Razr, telefonul pliabil pentru ”muritori”

În cazul în care nu ai 2000 de euro de investit într-un telefon pliabil, s-ar putea să te încânte soluția pe care o pregătesc cei de la Motorola cu o reinventare a clasicului RAZR.

Conform speculațiilor din piață și a randărilor care au început să circule pe internet, Motorola lucrează de ceva timp la o reinventare a clasicului RAZR. Iminentul gadget își va menține forma iconică pe care o știi din adolescență, dar la interior va ascunde un ecran pliabil. Astfel, se va alinia la un trend din piață care a generat deja unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri create vreodată.

Spre deosebire de Huawei Mate X și Samsung Galaxy Fold, dacă este să folosim ca referință configurația hardware ajunsă online, Motorola RAZR va fi un terminal mainstream. În loc să fie construit în jurul unui SoC de top precum Snapdragon 855, va folosi chipset-ul Snapdragon 710, semnificativ mai ieftin, dar nu foarte slab. În funcție de buget, îl vei putea cumpăra cu 4 sau 6GB RAM și 64 sau 128GB de memorie internă. motorola razr

Acumulatorul de 2730 mAh nu va fi cel mai mare din lume, dar având în vedere dimensiunile compacte ale aparatului, îl putem considera ca fiind rezonabil. În rest, toată partea interioară va consta într-un panou pliabil cu diagonala de 6,2 inci și o rezoluție nativă de 876 x 2142 pixeli. Pe exterior, va avea un al doilea ecran de o diagonală necunoscută și o rezoluție de 600 x 800 pixeli.

În funcție de preferințele cromatice, îl vei putea cumpăra în culorile negru, alb și auriu. În faza de producție, terminalul este intitulat Voyager și, cu un pic de noroc, ar trebui să ajungă în magazine la o valoare de aproximativ 1500 de dolari. Având în vedere că poți cumpăra un iPhone Xs Max de 512GB la același preț, putem considera numărul cu pricina ca fiind un pic mai rezonabil. Din păcate, nu știm exact când se va lansa noul RAZR sau în ce teritorii va fi disponibil în prima fază. 
motorola razr

Citește și: