LG a adus în România televizorul care pare desprins din filme SF

LG a adus în România televizorul care pare desprins din filme SF

LG a anunțat că pe piața din România vor fi disponibile video wall-urile vârf de gamă. Așa cum le zice numele, sunt niște televizoare montate pe perete, dar fac mult mai mult decât să-ți afișeze canale TV sau posturi de știri.

LG 55SVH7E este un video wall care oferă un afișaj fără margini de îmbinare, uniform chiar și pentru conținutul în mișcare rapidă, cum ar fi transmisiunile sportive. De asemenea, noul video wall de 66 de inci, LG EV5E setează un nou standard în privința designului și a ușurinței în utilizare, informeză compania într-un comunicat remis presei. Combinația dintre îmbinări, rama subțire și imagini OLED bogate oferă o experiență uimitoare.

Greutatea redusă și platforma webOS actualizată fac ca EV5E să fie simplu de instalat și utilizat. Prima ramă din lume de 0,44 mm oferă o margine a ecranului atât de subțire încât ar putea fi desenată cu un pix. Cu alte cuvinte, linia unde se întâlnesc două ecrane este aproape la fel de subțire ca un card de credit. Spre deosebire de pereții video obișnuiți, care devin mai întunecați în apropierea marginilor fiecărui panou, modelul 55SVH7E oferă o culoare uniformă pe toată suprafața sa.

Conținutul care include imagini cu mișcare rapidă poate fi încărcat fără probleme pe mai multe panouri, datorită unei inovații de scanare a modulelor, prin intermediul platformelor încorporate de smart signage SoC și webOS, astfel fiind posibile animarea sau adăugarea conținutului prin aplicații web sau streaming în timp real chiar în timpul redării de videoclipuri.

EV5E este un perete video care a fost proiectat pentru a afișa o imagine aproape fără îmbinări. Instalarea se realizează mult mai ușor datorită greutății reduse a ecranului. În plus, plăcile pot fi aranjate orizontal într-o configurație nelimitată 1xN.

Ca la cinema chiar în camera de hotel cu televizoare LG

wu960h_eu_main_image

Pe lângă televizoarele pentru video wall, LG a anunțat și modelele pe care le-ai putea găsi în hoteluri. Astfel, seria  WU960H oferă o experiență cinematografică pe un afișaj atât de subțire încât poate fi susținut de magneți, iar seria EU961H ajută hotelurile să ofere oaspeților o experiență luxoasă.

Televizorul WU960H OLED Wallpaper este proiectat pentru apartamente de lux, ecranul fiind complet plat și atât de subțire încât poate fi montat pe un cadru cu magneți, livrat împreună cu produsul. Cablul plat conectat la bara de sunet este ușor de ascuns și face ca TV-ul să pară că plutește. Bara de sunet subțire și elegantă conține comenzile televizorului, alături de difuzoarele de ultimă generație. Oaspeții beneficiază de o experiență unică de vizionare din combinația ecran OLED cu instrumente de sunet Dolby.

Cea mai vizibilă schimbare pentru hotelieri este funcționalitatea adăugată de sistemele webOS 4.0 și Pro:Centric Hotel Content Management. Chipsetul îmbunătățit înseamnă că funcționarea este mai rapidă, atât în ​​fundal, cât și la schimbarea canalelor.

Totodată, seria EU961H impresionează de la prima vedere, ecranul subțire și suportul discret vor completa orice decor elegant. Tehnologia cu auto-iluminare OLED este renumită pentru nivelul ridicat de negru și pentru contrastul stelar, astfel încât afișajele oferă culori strălucitoare și o calitate incomparabilă a imaginii. Adăugarea tehnologiilor Dolby Vision și Dolby Atmos asigură oaspeților o experiență cinematografică de calitate.

Citește și:
Etichete: