Facebook, Instagram și WhatsApp au picat. Ce se întâmplă cu rețelele de socializare

Facebook, Instagram și WhatsApp au picat. Ce se întâmplă cu rețelele de socializare

Facebook, Instagram și WhatsApp sunt la pâmânt. Rețelele de socializare au picat miercuri dimineață, mai mulți utilizatori reclamând că nu-și pot accesa conturile.

Facebook, Instagram și WhatsApp au din nou probleme. Rețelele de socializare au picat din nou, miercuri dimineață. Mai mulți utilizatori au reclamat faptul că nu-și pot accesa conturile.

Potrivit site-ului downdetector.com, problema e una majoră. Sunt probleme cu rețelele de socializare în România, dar și la vecini – în Ungaria, Republica Moldova și, pe alocuri, Bulgaria.

Cele mai mai probleme sunt, după cum arată site-ul, în România. E afectată mai toată țara, inclusiv Bucureștiul. Alte orașe afectate sunt Cluj, Brașov și Craiova, arată harta actualizată în timp real.

Interesant este că nicăieri în lume nu mai erau probleme cu Facebook la ora la care rețeaua a picat în România, Ungaria și Republica Moldova.

 

Probleme pentru Facebook, Instagram și WhatsApp

Problemele la Facebook, Instagram și WhatsApp au apărut miercuri dimineață, în jurul orei 11:00. Și nu e pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Probleme au fost și pe 27 septembrie, când mii de utilizatori ai Facebook s-au plâns că rețeaua de socializare are probleme.

Facebook a avut probleme grave în Europa pe 27 septembrie. Mai multe țări au fost afectate, printre care și România. Dacă voiai să-ți accesezi contul miercuri dimineața, cel mai probabil ai primit mesajul  „Sorry, something went wrong”.

Probleme au fost atât pe versiunea desktop, cât și pe cea de pe telefon.

În luna iulie, toate cele trei servicii aflate în administrarea lui Mark Zuckerberg – Facebook, Instagram și WhatsApp – au întâmpinat probleme majore. Atunci, au fost probleme în mai multe țări din Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: