03 mai 2019 | 08:30

James Bond 25: când se lansează, cine joacă și unde se filmează

ACTUALITATE
James Bond 25: când se lansează, cine joacă și unde se filmează

A început producția celui de-al 25-lea film din seria James Bond. Cu această ocazie, au fost făcute publice detalii legate de distribuție și de lansarea efectivă.

Încă de la primele pelicule ale francizei, ecranizările poveștilor lui 007 au găzut în sarcina celor de la EON Productions. De câteva decenii, compania și-a făcut un obicei din a preceda începerea producției pentru noile filme cu o conferință de presă. De ultimelel câteva ori, respectiva conferință a fost transmisă în direct sau postată online. Din acest motiv, o poți vedea mai jos și durează vreo 20 de minute.

Conferința include toate detaliile care se cunosc momentan despre filmul cu numărul 25 din seria James Bond. Momentan, nu are un nume oficial și este puțin probabil să fie făcut public prea curând. În schimb, știm că va avea premiera peste aproximativ un an, pe 8 aprilie 2020.

Distribuția filmului va fi condusă de același Daniel Craig pe care l-am văzut în ultimele câteva lung metraje cu 007, începând cu Casino Royale în 2006. Au urmat Quantum of Solace în 2008, Skyfall în 2012 și Spectre în 2015. Revenind însă la cel de-al 25-lea film, realizare acestuia a întâmpinat o serie de probleme, după ce o serie de diferențe creative între producători și regizorul Danny Boyle a dus la demisia regizorului. 

După numeroase amânări și decalaje, Bond 25 va începe filmările în săptămânile care urmează. La cârma peliculei se va afla Cary Joji Fukunaga, un regizor foarte bun, cunoscut mai ales pentru regia primului sezon din True Detective. Pe lâgnă Craig, în distribuția filmului îi vom mai vedea pe Ralph Fiennes (Skyfall), Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris (Moonlight) și Ben Whishaw (Paddington 2). Una dintre locațiile fantastice în care se vor realiza filmările este undeva în Italia, deși detaliile nu se cunosc momentan.

După ce Spectre s-a bucurat de încasări globale de 880,7 milioane de dolari pe întregul mapamond, va exista o presiune destul de mare pe EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios și Universal Pictures de a depășit acea valoare deloc neglijabilă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele