29 ian. 2018 | 18:58

Următorul James Bond ar putea fi jucat de un cântăreț celebru

ACTUALITATE
Următorul James Bond ar putea fi jucat de un cântăreț celebru

Deși Daniel Craig va mai juca într-un film al legendarei serii James Bond, este timpul să ne gândim la o nouă față care urmează să o înlocuiască pe cea a actorului. Regizorul francizei se gândește la asta și are mai multe nume în minte.

Harry Style, cunoscutul cântăreț din trupa One Direction, se numără printre opțiunile pe care le ia în calcul în ceea ce privește soarta seriei James Bond. Astfel, Style s-ar putea alătura listei cu actorii care l-au interpretat pe Agentul 007, încă din 1954, ca David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Craig va juca în ultimul său film 007, cel de-al cincilea sub tutela sa, care va apărea în 2019. Pe lista starurilor care ar putea să-l înlocuiască se mai află și Edris Elba, Aidan Turner, Jack Huston, James Norton și, favoritul publicului, Tom Hardy.

Harry Style și-a făcut debutul în actorie anul trecut cu „Dunkirk”, un film cu numeroase nominalizări la diferite categorii de la Oscar. În orice caz, Harry Style ar putea juca rolul vieții lui dacă va fi ales pentru James Bond, chiar dacă are abia 23 de ani. În plus, la o primă vedere, Style ar îndeplini calitățile fizice pentru un Bond.

Harry Styles james bond

Foto: Teen Vogue

La finalul anului trecut, regizorul „Dunkirk” Christopher Nolan a avut câteva discuții cu producătorii James Bond prin care și-a exprimat dorința și ideea de a reinventa întreaga franciză, care face furori în întreaga lume. Printre altele, regizorul vrea să aducă în prim-plan actori tineri și, cumva, necunoscuți pentru următoarele filme din serie. Style nu este necunoscut, dimpotrivă, însă în ceea ce privește trecutul său actoricesc nu se înghesuie foarte multe ecranizări.

Comandantul James Bond RN, codul 007, este un personaj fictiv creat de jurnalistul și romancierul britanic Ian Fleming în 1952. Între 1962 și 2015 au fost create 26 de filme, fiind una dintre cele mai cunoscute și bănoase francize.