iPhone 2019 ar putea avea o baterie imensă și alte funcții interesante

iPhone 2019 ar putea avea o baterie imensă și alte funcții interesante

iPhone 2019 este la cam nouă luni distanță de lansarea oficială, însă aflăm deja primele vești despre telefon, iar dacă acestea se confirmă, vom avea de-a face cu un smartphone de top.

UPDATE: se pare că informațiile prezentate în acest articol nu sunt, de fapt, zvonuri reale. Ben Geskin a publicat pe Twitter un mesaj în care arată că cineva i-a preluat lista de dorințe pentru viitorul model de iPhone și a transformat-o într-o listă de posibile noutăți pentru telefon. Lista a ajuns pe Weibo, în China, de unde a fost preluată ulterior ca știre.

iPhone 2019, oricum ar decide Apple să îl numească, are șanse să fie un update mai important decât au fost modelele lansate astă-toamnă, în comparație cu originalul X. Primele zvonuri care au apărut ne creionează un telefon interesant, iar noile informații merg în aceeași direcție.

Astfel, surse de încredere din industrie susțin că telefonul ar urma să aibă un aranjament de camere foto triple. Cum vor fi acestea aranjate, asta e încă un mister Putem spera doar să nu fie folosit designul care a apărut într-o imagine render acum puțin timp, pe internet. Cele trei camere vor fi: wide-angle, super wide-angle și telefoto, cu zoom 3x. Aranjamentul ar fi similar cu cel de pe Huawei P20 Pro.

Noile telefoane iPhone ar urma să aibă o baterie de 4.000 mAh. Totuși, zvonul trebuie tratat cu scepticism, deoarece dimensiunile telefoanelor nu se vor schimba. Crestătura de pe ecran va avea dimensiuni mai reduse, de asemenea.

Telefonul va avea încărcare rapidă wireless, de 15 W, iar asta ar fi o îmbunătățire masivă față de cea de 7,5 W, disponibilă în prezent. Display-ul ar urma să fie și el unul de top, cu rată de refresh de 90 sau 120 Hz.

Deși o noutate pentru iPhone, display-ul ProMotion, de 120 Hz, a fost deja introdus pe iPad Pro. Acesta oferă o experiență de utilizare mai fluentă, așa că ar fi un bonus binemeritat pentru telefon.

Rămâne de văzut câte dintre aceste noutăți se vor materializa. Fiecare dintre ele ar fi utilă și binevenită, dar fiecare dintre acestea va și crește prețul telefonului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: