Apple vrea să crezi că iPad Pro îți poate ține loc de PC

Apple a lansat o nouă reclamă pentru iPad Pro, iar cu aceasta încearcă să te convingă de faptul că noua tabletă ar putea să-ț țină loc de PC.

Noua reclamă a celor de la Apple sugerează că iPad Pro nu e doar o tabletă, ci poate fi și un computer. În cadrul acestui nou video, Apple susține că dispozitivul ”poate fi următorul tău computer”, că ”este mai puternic decât majoritatea computerelor” și mai direct, că ”este un computer”.

Într-adevăr, sunt ceva entuziaști ai seriei care s-au lăsat convinși de noul iPad. Totuși, acesta mai are de evoluat până să devină un PC și există ceva restricții și limitări pe care un calculator obișnuit nu le are.

Mai mulți revieweri au discutat despre iPad Pro și dacă acesta ar putea sau nu să înlocuiască un calculator obișnuit. Totuși, e o noutate ca Apple însăși să abordeze acest subiect, chiar în cadrul materialelor promoționale.

Apple a experimentat în trecut cu ideea că o tabletă este radical diferită de un computer și că este dispozitivul viitorului. Compania pare să se fi reorientat între timp, așa că a renunțat să mai încerce să convingă publicul de diferența dintre cele două device-uri. Mai mult, reclama respectivă a și dispărut de pe canalul oficial de YouTube al companiei.

Noua reclamă are o abordare diferită și îți spune că iPad Pro e un computer ideal dacă vrei să te uiți la filme de calitate, să produci muzică și să rulezi Photoshop. Într-adevăr, au fost făcute niște eforturi în această direcție, iar tableta vine cu USB-C și cu procesorul A12X.

Totuși, tableta are multe lipsuri față de un PC. Nu poți folosi stocare externă conectată pe USB-C și nu poți deschide mai multe ferestre de browser, care să fie vizibile în același timp, printre altele. Astfel, iPad Pro mai are ceva până să devină un PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com