iPhone 11 va fi spectaculos, dacă toate detaliile de până acum se confirmă

Apple urmează să lanseze iPhone 11 în septembrie 2019, dar deja există multe presupuneri despre cum o să arate modelul de telefon.

Știm deja, în mare, cum va arăta următorul model de iPhone care se va lansa anul acesta. Totuși, canalul de YouTube ConceptsiPhone a alăturat mai multe randări ale iPhone 11 realizate de designer-ul grafic Hasan Kaymak. Totul este doar un concept, dar ne putem face o idee mai bună despre cum va arăta noul flagship de la Apple. Asta dacă presupunerile se confirmă.

Imaginile confirmă că cele trei camere de pe spatele telefonului vor fi poziționate sub formă de triunghi. Știm asta datorită fotografiilor direct din laboratoarele producătorilor de carcase cu mulajele de producție.

Când vine vorba de calitatea camerelor, Apple obișnuia să fie lider. Totuși, în ultima vreme a fost detronată de Huawei și Google. Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, iPhone 11 va ajuta compania să redobândească titlul de lider mondial în ceea ce privește calitatea foto. Totul datorită upgrade-urilor aduse sistemului de camere de pe spate.

De asemenea, camera frontală de selfie ar urma să treacă de la 7MP la 12 MP.

Ce altceva mai știm despre iPhone 11

În ceea ce privește ecranul, iPhone 11 ar urma să aibă aceeași dimensiune cu modelul XS, și anume 5.8 inch. Totuși, sistemul de camere de pe spate va adăuga 1,2mm la grosimea dispozitivului.

De asemenea, și bateria ar urma să fie cu aproximativ 25% mai mare decât cea de 2.658 mAh de pe iPhone XS. Când vine vorba de încărcare, o nouă caracteristică pe care iPhone 11 o va putea avea este încărcarea în două sensuri. Astfel, vei putea folosi telefonul pentru a încărca alte dispozitive.

Unele zvonuri sugerează chiar că telefonul ar putea urma să fie folosit și sub apă.

Totuși, rămâne de văzut dacă zvonurile de până acum se vor confirma. Nu vom știi cu siguranță până la toamnă.

Sursa: BGR