Cum va arăta iOS 13, noua versiune de OS, pe viitorul iPhone 11

Cum va arăta iOS 13, noua versiune de OS, pe viitorul iPhone 11
Sursa foto: Alvaro Pabesio

Cel mai important eveniment pentru Apple din acest an este lansarea noilor iPhone-uri, dar compania lucrează și la iOS 13. Acum ai și o idee despre cum arată.

iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone XR 2 vor fi telefoanele cu care defilează Apple în acest an. Noile smartphone-uri vor avea câteva funcții interesante, dar un design plictisitor. Însă ce nu pare a fi plictisitor este noul iOS, versiunea 13.

Apple va anunța în curând, la conferința anuală WWDC, noile funcții ale sistemului de operare și vom putea vedea și care va fi designul OS-ului. Totuși, cum nimic nu mai e secret în această industrie, știm deja câteva funcții pe care Apple vrea să le aducă pe iPhone-uri și pe iPad-uri.

Designerul Alvaro Pabesio a luat toate informațiile despre noul iOS și a creat câteva imagini ce ilustrează modul în care iOS 13 ar putea arăta pe telefon și pe tabletă.

Rezultatul este unul impresionant și există șanse mari ca multe elemente pe care le vedem în aceste machete să ajungă în varianta finală a iOS 13.

Pabesio s-a concentrat pe patru mari zone ale iOS13: noile funcții de iPad, funcțiile de continuitate de lucru, Dark Mode și aplicații noi.

Poate cea mai mare schimbare este această continuitate în lucru. Ai putea să scrii un document pe Macbook pentru ca apoi să-l finisezi cu niște ilustrații pe iPad.

Dark Mode ajunge, în sfârșit pe iPhone și ar putea arăta demențial. În plus, acest mod ar putea crește și autonomia bateriei telefoanelor datorită faptului că iPhone-urile de anul trecut, dar și cele de anul acesta au panouri OLED (fară XR-uri, bineînțeles, deoarece au panouri LCD).

Pe iPad ar trebui să ai un nou sistem de notificații, un nou centru de control, dar și un nou sistem de navigare.  Toate schimbările pe care le va aduce iOS 13 sunt ilustrate de către Alvaro Pabesio aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: BGR