Huawei pregătește un telefon Honor cu 60 megapixeli pentru poze

Huawei pregătește un telefon Honor cu 60 megapixeli pentru poze

La începutul lui 2019, Huawei a prezentat sub brandul Honor telefonul View 20 cu camera de 48 megapixeli. Noul model al acestei mărci ar avea o cameră foto cu și mai mulți megapixeli. Și ar fi lansat undeva la finalul anului, începutul anului viitor.

Huawei are o strategie care implică atât brandul Honor, cât și lansarea unor telefoane mai ieftine, separate de linia principală de produse, cum ar fi nova. În cazul View 20, camera lui a fost și pe nova 4. În cazul Honor V30, e posibil ca aceeași cameră să fie și pe un model Huawei nova viitor.

Până atunci, informațiile neoficiale disponibile la acest moment prezintă un telefon cu procesorul Kirin 990, încărcare rapidă și disponibilitate în două versiuni: V30 și V30 Pro.

Care e diferența pe care o face Huawei în fiecare Honor V30

Trebuie să știi, înainte de toate, că deși Huawei controlează brandul Honor, cei responsabili de această marcă au o libertate destul de mare, de la distribuție la modul în care poziționează telefoanele. Da, sunt unele modele similare celor de la Huawei, doar că modul în care sunt introduse pe piață diferă. Honor, în esență, e orientat spre tineri, cu miză mai mare pe online.

Honor V30 ar avea un ecran LCD IPS, baterie de 4.000 MAh, încărcare rapidă la 22,5 wați și 60 megapixeli pentru camera principală. Ceilalți senzori de pe spatele telefonului ar putea fi similari celor de pe Huawei P30 sau Honor V20.

Modelul V30 Pro ar miza pe un ecran OLED, baterie de 4.200 mAh și încărcare rapidă de 40 wați. Ar avea, desigur, și camera de 60 MP. Același senzor de 60 MP ar urma să fie folosit și de Xiaomi pe unele telefoane.

Deocamdată, Samsung deține, cumva, supremația când vine vorba de senzori foto. Xiaomi, de exemplu, a folosit pe Mi Mix Alpha senzorul de 108 MP, care-i posibil să ajungă și pe Galaxy S11. Când vine vorba de numărul impresionant de pixeli de pe aceste camere, nu, nu e pentru poze mai mari, ci ca să rețină mai multe detalii într-o poză mai mică. De exemplu: senzorul de 108 MP produce imagini finale de 27 MP.

Citește și:
Sursa: GizChina