27 mart. 2019 | 17:47

Cât costă Huawei P30 Pro la Telekom: oferta pe care nu trebuie s-o ratezi

ACTUALITATE
Cât costă Huawei P30 Pro la Telekom: oferta pe care nu trebuie s-o ratezi

Huawei P30 și Huawei P30 Pro au intrat la ofertă la Telekom la prețuri acceptabile, dacă vrei un telefon de top. Trebuie să plătești un avans și să te „legi” de un abonament pe care nu-l poți alege.

Cele mai noi telefoane de la Huawei, din seria P sunt disponibile acum, cu precomandă, la Telekom. Fie că vrei P30 sau P30 Pro, le poți cumpăra doar împreună cu abonamentul Mobil 16 și să achiți un avans.

Dacă iei Huawei P30 și P30 Pro prin precomandă de la Telekom, beneficiezi și de noul Huawei Watch GT și extinderea garanției pentru ecran cu 90 de zile. Ceasul nu presupune un cost suplimentar, este oferit cadou dacă iei telefonul acum prin precomandă.

Huawei P30 în ofertă la Telekom

Operatorul de telefonie are în ofertă Huawei P30 în două culori: aurora (acel albastru degrade frumos) și pe negru.

Indiferent de ce culoare alegi, ai versiunea cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare. Are ecran OLED Full HD +, de 6,1 inci, cu crestătură de tip picătură (cel mai eficient notch, pentru că nu acoperă mult din marginea de sus a ecranului).

Are cameră principală de 40+16+8 megapixeli și camera secundară de 32 megapixeli. Telefonul rulează cu Android 9/Pie și are cel mai bun procesor al Huawei în acest moment – Kirin 980, același de pe Mate 20 Pro.

Vezi AICI mai multe specificații.

Huawei P30 Pro în ofertă la Telekom

Dacă îți permiți și vrei versiunea premium, Telekom are ofertă acceptabilă și pentru P30 Pro.

Este disponibil în două culori, tot aurora și negru și e disponibilă doar versiunea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie de stocare.

Camera principală are 40+20+8 megapixeli +TOF (senzorul de profunzime 3D, cel care dă acel bokeh, adică blur plăcut în fundal, când faci potrete). Bateria e de 4.200 mAh.

Vezi AICI mai multe specificații.

Ce-ți oferă abonamentul Telekom Mobil 16

  • 600 minute internațional Zona 1 și Zona 2;
  • 5 GB trafic de date inclus;
  • SMS-uri naționale nelimitate;
  • Minute naționale nelimitate;
  • Acces în Roaming;
  • Bonus Net nelimitat la viteză 4G.