Huawei P30 apare în cele mai bune poze: când se lansează noul Huawei

Huawei P30 apare în cele mai bune poze: când se lansează noul Huawei
Sursa foto: Digital Trends / Andy Boxall

Huawei P30 e văzut drept un rival pentru Samsung Galaxy S10, doar că va fi lansat un pic mai târziu. Compania nu l-a adus la MWC 2019, dar în preajma acestui eveniment au apărut cele mai bune poze cu telefonul.

Huawei P30 va fi lansat oficial pe 26 martie, la Paris. Cu o lună înainte să fie prezentat oficial, Huawei P30 apare în cele mai bune poze. Și acestea nu au mai fost obținute pe surse, ci vin de la o publicație specializata în tehnologie.

Huawei P30 a fost prezentat într-o oarecare formă aproape de finalizare la MWC 2019, dar anumitor publicații. Păstrează, în linii mari, același design din 2018 și același ansamblu cu trei camere. Foarte probabil, ce vezi în aceste imagini nu-i versiunea de vârf, adică un posibil Huawei P30 Pro despre care s-a vehiculat că va avea patru camere.

Totodată, în aceste poze poți remarca textele „Vogue” și „Link” pe spatele telefonului. Primul e numele de cod folosit de companie în comunicarea internă. Cel de-al doilea e probabil o trimitere la parteneriatul cu Leica și în locul lui, pe versiunea finală, va scrie „Leica”.

În afară de detaliile de design pe care le poți vedea, specificațiile încă n-au fost comunicate oficiale. Foarte probabil, Huawei P30 va folosi un procesor Kirin 980, ca pe Mate X și Mate 20 Pro, 8 GB de memorie RAM și va avea stocare de 128 și 256 GB. E așteptat și senzorul de 48 megapixeli, deja folosit pe Honor View 20, dar și un ecran mai bun, cu un design un pic diferit de Huawei P20.

În imaginea folosită de companie ca să comunice lansarea poți vedea un zoom pe Turnul Eiffel. Asta ar putea însemna că Huawei P30 va folosi un zoom optic mai bun decât cel 5x și ar putea fi vorba chiar de unul 10x, așa cum s-a lăudat Oppo că are.

Imaginile de mai jos au fost publicate de Digital Trends

Huawei P30 poze
Digital Trends / Andy Boxall
Huawei P30 poze
Digital Trends / Andy Boxall
Huawei P30 poze
Digital Trends / Andy Boxall
Huawei P30 poze
Digital Trends / Andy Boxall