Huawei P30 are o dată oficială de lansare: ce poate să facă P30 Pro

Huawei P30 are o dată oficială de lansare: ce poate să facă P30 Pro

Împreună cu Galaxy S10, seria de terminale Huawei P30 este una dintre cele mai așteptate în prima parte a acestui an și tocmai a beneficiat de o dată de lansare.

Primele speculații legate de lansarea Huawei P30 și P30 Pro la Paris au apărut în urmă cu două săptămâni. Tot atunci, s-a vehiculat că evenimentul ar trebui să aibă loc în ultimele zile din martie. Se pare că zvonurile au fost corecte.

Huawei P30 lansareDupă cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus, invitațiile la conferința de lansare pentru noile smartphone-uri Huawei au fost trimise. Evenimentul este programat pentru date de 26 martie 2019. Lansarea va fi în Paris.

Invitația nu face referințe directe către abilitățile terminalului, dar include o imagine cu zoom puternic pe Turnul Eiffel. Din acest context, putem deduce că P30 Pro va avea un zoom mai puternic decât cel hibrid de 5X introdus cu P20 Pro în urmă cu un an. Deși puțin probabil, ar putea fi vorba de un zoom hibrid de 10X, pentru care Oppo a publicat câteva teasere în trecut.

Dacă zvonurile se dovedesc a fi corecte, Huawei P30 va avea trei camere principale aliniate pe verticală. Sub ele, vor exista blițul și un senzor. Huawei P30 Pro va avea patru camere cu autofocus laser și bliț LED dual. Prezența chipsetului proprietar Kirin 980 la interior este de asemenea foarte probabilă, dar nu știm dacă vom vedea și încărcarea rapidă pe 40W.Huawei P30 Pro

Ca o cireașă de pe tort, în aceeași zi în care Huawei a dezvăluit data lansării noilor gadgeturi, CEO-ul a publicat imaginea de mai sus pe Weibo. Având în vedere filigramul din stânga jos, chiar și cu un pic de încețoșare, tocmai s-a confirmat cel mai important detaliu despre Huawei P30 Pro. Cea mai scumpă variantă de P30 va include un sistem de captură cu patru camere principale pe spate – Leica Quad Camera.

Citește și: