Huawei îți înlocuiește ecranul spart al telefonului, dar cu o condiție

Huawei îți înlocuiește ecranul spart al telefonului, dar cu o condiție

Smartphone-urile au devenit tot mai performante și mai frumoase, însă au devenit și mai fragile. Dacă obișnuiești să scapi telefonul pe jos, Huawei are o propunere pentru tine.

Dacă obișnuiești să scapi telefoanele pe jos sau poate nu ești foarte îndemânatic cu aceste dispozitive „îmbrăcate” în sticlă, atunci Huawei vrea să te ajute și-ți înlocuiește gratuit ecranul spart. Însă doar cu condiția de a cumpăra un telefon din seria P30 – P30 Lite, P30 Pro sau P30.

Dacă achiziționezi un astfel de telefon între 10 și 31 iulie atunci beneficiezi de o înlocuire gratuită a ecranului, timp de un an. Condiția este ca posesorul smartphone-ului să fie înregistrat în HiCare, aplicația integrată dezvoltată de Huawei care oferă acces rapid la serviciile puse la dispoziție de centrele de service.

Înlocuirea gratuită a ecranului este disponibilă în sediul Huawei Customer Service Center, aflat în centrul Capitalei. Programul se aplică telefoanelor achiziționate de la partenerii autorizați și din Huawei Experience Shop din Afi București sau din Huawei Customer Service Center.

De altfel, dacă vii la Huawei Customer Service Center poți economisi bani și adăuga protecție suplimentară telefonului tău. Prin Huawei Service Day, la sfârșitul fiecărei luni, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, folia de protecție a ecranului și montajul sunt gratuite pentru fiecare produs reparat. Totodată, în cele trei zile, manopera de service pentru orice reparație în afara garanției este gratuită.

Telefoanele seriei P30 vin echipate cu un sistem de cameră foto ce ar trebui să-ți asigure o performanță în majoritatea situațiilor de fotografiere. Huawei P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, iar P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei.

Dacă vrei un smartphone mai ieftin atunci P30 lite este disponibil în România la un preț recomandat de 1.699 lei. Viitorul telefoanelor chinezilor a fost incert pentru un moment, dar Donald Trump a ridicat restricțiile impuse companiilor americane.