Google Pixel 4 și 4 XL au o dată de lansare: când pui mâna pe noile telefoane Google

Google Pixel 4 și 4 XL au o dată de lansare: când pui mâna pe noile telefoane Google

Google Pixel 4 și Pixel 4 XL sunt cele mai așteptate telefoane din acest final de an, iar acum au o dată oficială de lansare.

Dacă ești utilizator de Android și te încântă teribil platforma de mobile a celor de la Google, este imposibil să experimentezi ultimele versiuni ale sistemului de operare fără terminalele gigantului din Mountain View. Chiar și în 2019, noile versiuni ajung întâi pe terminalele Google Pixel și, după câteva luni sau niciodată, le vezi pe Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Trecând însă peste fragmentarea Android care nu se va remedia pe parcursul vieții noastre, Google a anunțat oficial data de lansare pentru noile terminale Pixel. În cazul în care ai curiozitate pe marginea acestui subiect, Google Pixel 4 și Pixel 4 XL vor fi dezvăluite într-o conferință la New York ce este programată pe 15 octombrie.

Textul de pe invitație, pe lână data și locația în care va avea loc, este destul de abstracta. ”Vino să vezi noi lucruri create de Google.” Având în vedere că lucruri este la plural, probabil că vom vorbi despre alte câteva gadgeturi în afară de telefoane noi.

După numeroase speculații și teasere oficiale, mai sunt puține detalii la această oră care nu se cunosc despre Google Pixel 4 și 4 XL. Chiar și acest condiții, oficialii Google vor reuși probabil să ne uimească măcar cu câteva specificații. Nu de alta, dar acestea vor fi aparate scumpe.

Conform zvonurilor din piață. Google Pixel 4 va fi construit în jurul unui AMOLED de 5,8 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Pixel 4 XL va duce diagonala la 6,3 inci. Pentru autentificare, terminalele se vor baza pe un mecanism similar cu cel de la iPhone X și XS. Acumulatorul va fi de 2800 mAh la Pixel 4 și 3700 mAh la Pixel 4 XL. Ambele vor avea 6GB RAM și 128GB de memorie internă. Vor exista și numeroase particularități software care ar trebui să fie interesante, dar cele mai multe dintre ele le vom afla în cadrul evenimentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: