Google Pixel 4 ar putea fi, în sfârșit, un telefon bun, nu doar o cameră foto

Google Pixel 4 ar putea fi, în sfârșit, un telefon bun, nu doar o cameră foto

Telefoanele Google au impresionat până acum datorită camerei foto. Și cam atât. Google Pixel 4 ar putea fi altceva, conform informațiilor neoficiale. Pentru prima dată, Google ar putea concura cu alți producători consacrați și să nu mai facă rabat de la anumite funcționalități sau dotări hardware.

Google Pixel a fost văzut, inițial, ca un experiment. Apoi Pixel 2 a avut o cameră bună, iar Pixel 3 a reușit să livreze, de multe ori, chiar mai bine decât iPhone sau Samsung. Google Pixel 4, pe de altă parte, va fi un flagship cu adevărat. Asta dacă toate informațiile neoficiale vor fi confirmate când compania îl anunță oficial.

Google Pixel 4 ar avea și hardware bun, și cameră foto excelentă

Cu primele generații de Pixel, Google a mizat pe fotografie îmbunătățită prin software. Pe Pixel 4, va fi și hardware mai bun. Telefonul ar avea trei senzori foto și ar fi capabil să surprindă poze cu un zoom 8x. Ar fi o combinație între zoom optic și digital, cu un software mai bun ca niciodată.

Totodată, telefonul ar beneficia de 6 GB memorie RAM. Ceea ce nu-i chiar cea mai mare cantitate, dat fiind că Samsung sau OnePlus au modele cu 12 GB. E, totuși, mai mult decât ce-a livrat Google până acum. Speranța e că modelul Pixel 4 XL ar avea 8 GB memorie RAM.

Nu în ultimul rând, Google Pixel 4 ar avea ecran cu rată de refresh de 90 Hz. În caz că n-ai fost atent până acum, acesta a devenit un fel de standard al calității ecranelor, după ce Razer, ASUS sau chiar OnePlus au încercat să livreze rate de refresh mai mari decât media.

Cu 90 Hz înseamnă că ce vezi pe ecran se mișcă mai fluid, aproape de realitate, de cum percepe ochiul uman mișcarea. Și, dat fiind că Samsung n-are așa ceva, iar iPhone 11 e puțin probabil să beneficieze de un așa ecran, Pixel 4 ar fi într-o categorie aparte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: GSMArena