Google Nest Hub Max este cel mai nou gadget ”deștept” de care nu ai nevoie

Google Nest Hub Max este cel mai nou gadget ”deștept” de care nu ai nevoie

Google a mizat pe o explozie de case inteligente în momentul în care a dezvăluit Google Nest Hub Max în cadrul conferinței Google I/O.

Dacă ești ancorat în ecosistemul de servicii Google, te încântă ideea de Google Assistant și ai o câteva echipamente smart integrate în confortul căminului, noul gadget de la Google s-ar putea să fie pentru tine. Chiar și atunci însă, aproape tot ce îți oferă Google Nest Hub Max poți face cu telefonul, doar că pe un ecran un pic mai mic.

Trecând însă peste detaliile negative ale ecuației, Google Nest Hub Max este un gadget inteligent din același spectru cu Google Home Hub lansat în 2018. Diferența este că noul model va fi mai mare și va face tranziția la nomenclatorul Nest Hub, pentru a atrage atenția asupra controlului termostatelor inteligente Nest, deținute tot de Google.

Google Nest Hub Max este promovat ca un smart display (display inteligent). Este construit în jurul unui panou sensibil la atingere de 10 inci cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli. Are o cameră frontală de 6,5 megapixeli cu un câmp vizual de 127 de grade.

În teorie, puterea audio pare spectaculoasă, având în vedere că ascunde la interior două tweetere de 10W și 8 milimetri, plus un subwoofer de 30W și 75mm. Microfoanele integrate sunt de tip far-field, pentru bătaie lungă într-o cameră de dimensiuni mari. Restul specificațiilor includ un senzor de lumină ambientală, Bluetooth 5.0, 802.11ac Wi-Fi și Chromecast.

Datorită prezenței camerei pe partea din față, suportă interacțiunea prin gesturi, în cazul în care vrei gătești ceva și vrei să navighezi printr-o rețetă sau să oprești muzica. Prezența Google Assistant va facilita interacțiunea cu comenzi vocale. Nest Hub Max suportă conectarea la mai multe conturi Google, iar printr-un mecanism de recunoaștere facială, va afișa întotdeauna informațiile aferente persoanei care se află în fața camerei. Pentru securitate sporită, există un switch fizic pe care îl poți folosi pentru a dezactiva microfoanele și camera, dacă îți dorești asta.

Google Nest Hub Max va ajunge în magazine în această vară la un preț de 230 de dolari. În același timp versiunea standard de Nest Hub, intitulată anterior Google Home Hub, va ajunge în mai multe țări la un preț de 129 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: