Google Home Hub va fi un gadget futurist un pic ciudat

Google Home Hub va fi un gadget futurist un pic ciudat

Google se pregătește de un nou eveniment în prima parte a lunii viitoare. În acel context, pe lângă Pixel 3 și Pixel 3 XL, va prezenta un gadget intitulat Home Hub.

Au trecut deja vreo patru ani de când Google a intrat serios pe piața de hardware, iar în 2018 își va diversifica din nou portofoliul de produse. Inițial, a fost vorba de un Chromebook de top. A urmat prima serie de telefoane Pixel. Boxele inteligente Google Home au adus în casele oamenilor primele gadgeturi cu Google Assistant.

Ca referință, cei de la Amazon au fost primii care au anunțat boxe inteligente, dar acelea erau preinstalat cu Alexa.

Anul acesta, Google ne pregătește un așa numit Home Hub. Acesta este un display inteligent menit să-ți ofere o serie de informații utile atunci când ai nevoie de ele, dar, în același timp, să te ajute să controlezi echipamentele smart din casă.

Gadgetul din imaginile alăturate a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni, dar până de curând, nu știa nimeni cum va arăta. Primele randări pe marginea subiectului au venit de la MySmartPrice și par a fi autentice.

google home+hub+2

Prețul de achiziție pentru micuțul din imagine va fi de 149 de dolari, conform celor de la Android Authority. Partea un pic ciudată a ecuației este că nu incorporează nicio cameră principală sau frontală. Cu alte cuvinte, nu va putea fi folosit pentru teleconferințe, la fel ca Amazon Echo Spot sau Echo Show.

Google Home Hub va împărtăși o parte dintre trăsăturile de design cu Google Home Max sau Home Mini. Pe de altă parte, va fi primul gadget smart al companiei cu suport pentru Google Assistant ca va integra un ecran. De această dată, va fi vorba de un panou de 7 inci.

Per total, aparatul va avea aproximativ 480 de grame, la fel ca Google Home.

În teorie, ar trebui să fie disponibil pentru achiziție în două culori, una mai închisă apropiată de negru și cea albă din imaginile alăturate. Google Home Hub ar trebuie dezvăluit pe 9 octombrie într-un eveniment programat la New York.

 

Citește și: