Telefoanele ieftine au o aplicație Twitter specială care consumă puțin net

Telefoanele ieftine au o aplicație Twitter specială care consumă puțin net

Nu există foarte mulți utilizatori de Twitter în România, dar dacă te numeri printre ei și voiai o aplicație de Twitter care să nu-ți consume prea multe din resursele telefonului atunci ai motiv de bucurie: Twitter lite este disponibil și la noi.

Milioane de oameni din lume folosesc Twitter, poate nu și din România, dar nu toți deținătorii de smartphone pot să utilizeze aplicația din cauza fie a lipsei de spațiu, fie din cauza conectivității reduse la internet.

Drept urmare, compania a dezvoltat o variantă care necesită mai puține resurse. De atunci, compania a făcut disponibilă aplicația Twitter Lite în mai multe țări, iar acum o poți folosi și în România.

Pe blogul companiei a fost publicat anunțul că aplicația este disponibilă acum pe alte 21 de piețe. Utilizatorii din Argentina, Belarus, Republica Dominicană, Ghana, Guatemala, Honduras, India, Indonesia, Iordan, Kenya, Libia, Maroc, Nicaragua, Paraguay, Romania, Turcia, Uganda, Ucraina, Uruguay, Yemen, și Zimbabwe vor putea instala Twitter Lite. În total, aplicația este disponibilă acum în 45 de țări.

Aplicația va ocupa doar 3 MB și vine și cu alte caracteristici interesante pentru cei care nu vor sau nu au prea mult internet de consumat. Poți activa funcția de „data saver” cu ajutorul căruia poți alege ce imagini și clipuri video să se încarce pe telefon, iar dacă ceva anume îți atrage atenția poți alege ca acel clip sau imagine să se încarce.

Aplicația ar trebui să funcționeze foarte bine pe rețelele de internet 2G și 3G și vine cu o opțiune de salvarea a tweet-urilor pe care le compui și pe care să le distribui când ajungi la o rețea Wi-Fi.

În plus, Twitter Lite va avea o nouă interfață grafică întunecată, night mode, și va suporta push notifications, astfel încât să fii informat tot timpul. Dacă ai probleme cu spațiul pe telefon sau poate nu vrei să consumi prea mult internet atunci poți descărca aplicația Twitter Lite din Google Play Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: