Telefonul cu baterie-monstru: 18.000 mAh o să te țină departe de priză

Telefonul cu baterie-monstru: 18.000 mAh o să te țină departe de priză

Credeai că doar Samsung, Huawei sau Apple produc telefoane? Avenir Telecom va prezenta la MWC 26 de modele de smartphone-uri, sub licența Energizer, cu baterii uriașe, unele vor avea camere ascunse și un model va fi și pliabil.

Modelele de smartphone-uri Energizer U620S Pop și U63OS Pop vor avea ecrane cu margini mici, fără crestătură în ecran. Dar asta nu înseamnă că nu vor avea o cameră frontală, dimpotrivă telefoanele vor fi dotate cu doi senzori foto ce ies din carcasă atunci când activezi camera.

Totuși, nu vă entuziasmați prea tare. Toate modelele vor fi mid-range, fără să te impresioneze cu anumite specificații tehnice. Așa că vorbim despre procesoare MediaTek Helio, ecrane cu o rezoluție 720p, 4-6 GB memrie RAM și 64-128 GB spațiu de stocare. Vor exista și câteva modele cu ecran Full HD.

Pe spatele telefoanelor vom vedea fie un sistem dual de cameră sau unul cu trei senzori foto, iar capacitatea bateriilor va fi în jurul a 4.000 mAh.

Asta nu este tot. Compania pregătește și un telefon pliabil (de ce nu? Chiar și Allview are în plan asta), dar și un telefon cu o baterie mamut de 18.000 mAh, cea mai mare baterie inclusă vreodată într-un smartphone. Oare câte zile o să pot să folosesc un telefon cu o asemenea baterie și în cât timp se încarcă de la 0 la 100%?

„Vrem să oferim telefoane de calitate la prețuri bune și răspunde astfel unei cereri în creștere pentru telefoane entry-level și mid-range”, a declarat Jean-Daniel Beurnier, CEO al Avenir Telecom.

Este impresionant că astfel de companii aduc caracteristici high end precum camere de tip pop-up, conceptul de telefon pliabil și baterii uriașe pe telefoane care vor costa semnificativ mai puțin decât alte telefoane de la competitori.

Majoritatea modelelor vor fi disponibile în acest an, începând cu luna aprilie.

Citește și: