Allview promite telefonul pliabil, că oricum altceva nu mai are ce să promită

Allview promite telefonul pliabil, că oricum altceva nu mai are ce să promită

Cum sună: „primul telefon pliabil românesc”? Poate că sună bine, așa că Allview s-a gândit să profite de asta. A promis un telefon pliabil, care va fi cât de cât românesc (pentru că e vândut de-o companie românească).

Finalul sau începutul de an e marcat de Visual Fan, compania care deține marca Allview, cu un calendar special. Adaugă pentru fiecare lună diverse dispozitive pe care vrea să le lanseze. N-au nume, specificații, prețuri, dar au niște poze. Astfel, știm că în ianuarie vom vedea un televizor Allview, trei telefoane noi în februarie, martie și aprilie, iar prin august va fi ceva pe smart home.

Ce atrage acum atenția e luna decembrie: un smartphone pliabil Allview. Sigur, la cum e poza (o vezi mai sus), ar putea fi foarte bine ca acela să fie un telefon cu ecran până peste margine. Foarte probabil e un telefon pliabil produs de-o companie din China și pe care compania Visual Fan îl poate brandui ca Allview.

În ianuarie 2019, am văzut deja primul prototip de telefon pliabil de la chinezi care, probabil, va fi folosit de alte companii.

Probabil te întrebi de ce e o idee proastă că Visual Fan vrea un telefon Allview pliabil. Ei bine, e o idee proastă pentru orice companie, pentru că scenariile de utilizare sunt limitate, iar dispozitivul per total va fi limitat. Diferența între un telefon Allview și unul Huawei sau Samsung e că cei din urmă își permit – financiar și prin ingineri – să dezvolte produsul mai mult, chiar dacă primele modele nu vor fi ceea ce visam.

Sub marca Allview, dacă acest telefon se va dovedi real, va fi un smartphone produs de-o companie terță, cu grave probleme de utilizare și cu un preț nejustificat de mare. De fapt, orice telefon pliabil va avea un preț nejustificat de mare.

Altfel, să știi că în septembrie ar fi lansat și un laptop sub această marcă, iar în octombrie va fi un ceas inteligent, în caz că erai în căutare de așa ceva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: