Noile telefoane Energizer au baterii generoase ca să stai departe de priză

Noile telefoane Energizer au baterii generoase ca să stai departe de priză

Marca Energizer și-a făcut intrarea în piața de mobile și, în mod previzibil, pune accent pe baterii generoase.

Energizer s-ar putea să nu fie prea sus în topul lista mărcilor de telefoane care te încântă, dar începe să reprezinte un portofliu de aparate din ce în ce mai interesant. Cele mai noi modele sunt destinate segmentului mainstream, au un design decent și rulează cea mai nouă versiune de Android.

Energizer e însă o marcă administrată de Avenir Telecom pe telefoane. Nu, producătorul de baterii nu s-a apucat și de telefoane. Dar de acum vor fi două noi modele pe piață: Power Max P490 și P490S.

Cel mai important punct comun este acumulatorul de 4.000 mAh menit să te țină departe de priză cel puțin două zile. În plus, ambele aparate sunt construite în jurul unui panou de 4,95 inci, cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție infimă de 480 x 960 pixeli. Rezistente la trânte, cele două telefoane au o lățime de 65,8 milimetri, un cauciuc pe spate menit să faciliteze prinderea și o sticlă protectoare rezistentă la zgârieturi.

AT-P490-intro-UK

Modelul mai sprinten este Energizer Power Max P490S. Utilizează un quad core MT6739WA de la MediaTek, 2GB RAM și are o memorie internă de 16GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un microSD de până la 32GB.

Rulează Android 8.1 Oreo. Power Max P490 utilizează un quad core MediaTek MT6580 cu doar 1GB RAM și 8GB de spațiu. Vine preinstalat cu Android Oreo Go Edition.

Ambele telefoane au patru camere, două pe partea din față de 5 megapixeli asistate de un bliț LED și alte două pe spate de 8 megapixeli împerecheate cu un alt bliț. În ambele cazuri, există un al doilea senzor VGA pentru adâncime și facilitarea modului portret.

Ambele telefoane au un senzor de amprentă pe partea din spate, sub cameră, iar încărcarea se efectuează prin microUSB. Prețurile de achiziție nu se cunosc momentan, dar ar trebui să devină publice în următoarele săptămâni.

 

Citește și:
Etichete: