Fiica adjunctului lui Hitler a murit și a fost îngropată în secret

Fiica adjunctului lui Hitler a murit și a fost îngropată în secret

Edda Göring a fost fiica militarului german Hermann Göring, al doilea în ierarhia celui de-al Treilea Reich, după Adolf Hitler.

Femeia a murit la vârsta de 80 de ani, pe 21 decembrie 2018. Nimic ieșit din comun până aici. Dar ceea ce e ciudat e faptul că moartea acesteia a fost adusă la cunoștința publicului aproape trei luni mai târziu. Aparent, Edda Göring a fost îngropată în secret, într-un mormânt nemarcat din München. Cauza morții femeii este încă necunoscută.

Legăturile lui Edda Göring cu Adolf Hitler

Edda Göring s-a născut în 1938, cu un an înaintea izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial. A devenit faimoasă aproape imediat după ce s-a născut, după ce chiar Adolf Hitler însuși a acceptat să-i fie naș. A crescut într-o casă luxoasă, înconjurată de bogății furate de la evrei.

Aceasta era singura fiică a lui Hermann Göring, cel mai apropiat aliat al Führer-ului. Printre cele mai celebre „realizări” ale acestuia se numără instituirea Gestapo, poliția secretă a Germaniei naziste.

După căderea celui de-al treilea Reich, tatăl fetei a fost condamnat la moarte pentru crime de război. Acesta a refuzat să accepte că urma să fie executat, așa că a urmat exemplul lui Hitler. S-a sinucis cu cianură în 1946, când Edda avea doar opt ani.

Tot ceea ce tatăl ei obținuse pe căi nedrepte, în calitate de lider nazist, a fost confiscat. Edda Göring și mama ei au fost nevoite să se mute din vila luxoasă într-o casă fără apă curentă și electricitate, ceea ce i s-a părut nedrept acesteia.

Ce credea Edda Göring despre acțiunile tatălui său

Spre deosebire de ceilalți urmași ai oficialilor naziști, femeia a vorbit rar de-a lungul vieții despre tatăl ei. Spune că a avut o copilărie frumoasă datorită „iubirii și grijii părinților mei”. Susține că Hermann Göring a făcut ce a crezut el mai bine pentru Germania.

„Problema tatălui meu a fost loialitatea sa față de Hitler”, spune Edda Göring. Aceasta susține că Hermann Göring l-a susținut pe liderul nazist chiar și atunci când acesta a dus totul prea departe. Touși, Edda susține că tatăl ei nu a avut nicio legătură cu persecuția nazistă a evreilor. Aceasta și-a apărat tatăl până la moarte.

Moartea lui Edda Göring

Deși aceasta a murit în luna decembrie 2018, autoritățile orașului München nu au confirmat decât după aproximativ trei luni moartea acesteia. Nici nu au dat detalii în plus.

Doar puține persoane din viața lui Edda Göring au fost anunțați. Femeia nu s-a măritat niciodată și a lucrat într-un laborator al unui spital.

Corpul acesteia a fost îngropat în secret într-un mormânt anonim, într-o locație necunoscută. Principalul motiv pare a fi posibilitatea ca mormântul acesteia să fie profanat, dacă s-ar menționa public unde se află. Asta din cauza legăturilor ei puternice cu naziștii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: