Imaginile care dezvăluie designul viitorului Huawei Mate 30

Imaginile care dezvăluie designul viitorului Huawei Mate 30

Huawei Mate 30 va fi următorul telefon important la chinezilor, iar din ce în ce mai multe informații despre el încep să apară pe internet.

Imagini cu o presupusă husă pentru Huawei Mate 30 a dat peste cap ceea ce știam inițial despre Huawei Mate 30. Conform imaginilor anterioare, viitorul smartphone la chinezilor ar fi avut un sistem de camere foto pe spate aranjat într-un design circular, similar cu cel regăsit pe telefoanele Motorola.

Cu toate acestea, imaginea cu presupusa husă a lui Mate 30 ne arată că smartphone-ul Huawei va avea sistemul de cameră încadrat într-un dreptunghi. Dacă senzorii foto a lui Mate 20 erau aranjați într-un pătrat pe spate, camerele foto de pe Mate 30 ar fi într-un dreptunghi.

Cum arată Huawei Mate 30

Așadar, telefonul chinezilor ar avea patru senzori orientați sub forma literei V și cu blițul poziționat în colțul din stânga sus al ansamblului de cameră. Nu știm încă ce fel de senzori vor fi prezenți pe Mate 30 sau pe Mate 30 Pro.

Nu este cel mai elegant design, însă poate aceasta nu este chiar forma finală. Poate ambele design-uri vor fi în linia Mate 30, iar varianta lite sau pro va fi diferită de cea standard. Tu ce preferi? Cerc sau dreptunghi?

Partea frontală a telefonului arată ceva mai bine și împrumută design-ul implementat de Samsung S10+. Avem un ecran OLED QHD+ de 6,71 inci şi cu rată de refresh de 90 Hz. Acesta este decupat în colţul din stânga-sus, unde apar două camere încadrate într-un orificiu de forma unei pastile (similar cu cel de pe Galaxy S10+).

La interior ar trebui să găsim viitorul procesor Kirin 985 (pe seria Mate se lansează procesoarele companiei), realizat pe un proces de fabricație de 7 nm EUV. De asemenea, ar trebui să avem modemul 5G Balong 5000 care să asigure conectivitatea 5G, un senzor de amprentă în ecran, iar bateria de 4200 mAh ar veni cu încărcare rapidă de 55 de wați.

Citește și:
Etichete: