De ce se grăbește Samsung să te facă să uiți repede de Galaxy S11

De ce se grăbește Samsung să te facă să uiți repede de Galaxy S11

Anul 2020 vine cu noul vârf de gamă de la Samsung – modelul Galaxy S11. Numai că sud-coreenii vor să te facă să uiți foarte repede de el.

De când și-au lansat primul smartphone, cei de la Samsung au mers pe o linie bine stabilită. Ai avut seria Galaxy din care, în fiecare an, te-ai ales cu un model nou. 2019 a a fost anul în care Samsung a lansat Galaxy S10, anul 2020 aduce S11 și te-ai aștepta ca sud-coreenii să o țină tot așa. Până la Samsung Galaxy S20 ai mai avea, așadar, de așteptat.

Numai că există niște zvonuri în piață care arată că Samsung ar vrea să cam schimbe această strategie. Cu alte cuvinte, Samsung Galaxy S20 ar putea veni cu…nouă ani mai devreme. Hai să vezi de ce.

Samsung vrea să te facă să uiți repede de Galaxy S11

Zvonurile arată că Samsung ar vrea foarte repede să treacă la modelul Galaxy S20 și să sară peste numărătoare. Cu alte cuvinte, s-ar grăbi să aducă pe piața un model ultraperformant și, după cum susțin experții, dacă sare din numărătoare ar trebui să facă niște pași uriași și din punct de vedere al tehnologiei.

Samsung ar putea veni pe piață cu modelul Galaxy S20 și apoi ar putea plusa cu două variante premium: Galaxy S20 Plus și Galaxy S20 Ultra.

 

Evident că ultimele două modele vor avea prețuri mult mai mari și, după cum vezi în tweet-ul de mai sus, sunt menționate și dimensiunile ecranului. Dincolo de aceste previziuni, Samsung s-ar putea să aibă parte de un an foarte aglomerat.

Se pregătește de lansarea noului Galaxy S11, dar și de aducerea pe piață a modelului Galaxy S10 Lite – ceva mult îmbunătățit față de actuala generație. Cel mai probabil, acest ultim model va fi prezentat la CES 2020. Strategia sud-coreeniilor, dacă va fi pusă în practică, nu e lipsită de precedent.

Windows a sărit direct la Windows 10, mutare apărută de nicăieri, Apple a sărit de asemenea peste iPhone 9, iar Xbox s-a numit 360 tocmai pentru a nu fi denumit Xbox 2, în condițiile în care PlayStation era pe piață cu PS3.

Noile modele care vor apărea în anul ce stă să înceapă vor fi cu siguranță dominate de noile tehnologii. Vor fi echipate și cu 5G și vor beneficia de cel mai puternic procesor de la ora actuală: Snapdragon 865 de la Qualcomm.

Etichete: