Camera de pe Samsung S11 va arăta cel mai probabil ca în imaginea asta

Camera de pe Samsung S11 va arăta cel mai probabil ca în imaginea asta
Sursa foto: Telefonul din imagine este Samsung Galaxy A71. Designul modului foto-video va fi similar și pe S11
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
15:12 28.12.2019

Samsung Galaxy S11 e cel mai așteptat telefon din 2020. Cel puțin în primul trimestru. O imagine nouă îți arată cum au fost așezați senzorii foto pe spatele telefonului.

La fel ca în 2019, seria Samsung Galaxy S11 va fi compusă din trei versiuni. Cea mai performantă va fi S11 Plus. Despre aceasta aflăm acum că modul în care vor fi distribuiți senzorii foto pe spate s-a schimbat un pic față de zvonurile din toamnă.

După cum vezi în imaginea de mai jos, sunt trei senzori în stânga, unul în dreapta sus și un bliț. Pentru video sunt și două microfoane în aceeași zonă. Conform celui care a publicat imaginea, unul dintre senzori va fi de tip periscop pentru un zoom optic mai mare de 2x.

Samsung Galaxy S11 Plus camera foto

Samsung S11, telefonul cu o cameră de 108 megapixeli

Samsung S11 va avea o cameră ultrawide, una wide și una pentru zoom. Al patrulea senzor e unul de tip ToF pentru măsurarea adâncimii de câmp. Totodată, S11 Plus ar fi telefonul cu care Samsung vrea să cucerească pe toată lumea.

Despre camera de 108 megapixeli, un senzor creat de Samsung, e un pic diferită de ce folosește Xiaomi deja. În timp ce modelul ISOCELL Bright HMX va fi și este vândut și altor producători de telefoane, Samsung S11 ar folosi un senzor diferit – tot de 108 MP, tot de 1/1,3 inci – proiectat pentru modelul flagship al companiei. Va costa însă mai mult.

Senzorul de 108 MP de pe Samsung ar fi util, mai ales, în situații în care nu ai suficientă lumină. Astfel, ar combina informație de la opt pixeli într-unul singur pentru o imagine finală de 13,5 megapixeli. Procedeul a fost deja testat cu camere de 48 MP care produc imagini de 12 MP. Camera captează astfel mai multă informație pentru o poză care nu ocupă extraordinar de mult spațiu sau n-are o rezoluție mult prea mare. Ai mai multe detalii în acest articol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: OnLeaks