De ce Samsung S11 va fi mai rapid decât iPhone 11 Pro

De ce Samsung S11 va fi mai rapid decât iPhone 11 Pro

Samsung se pregătește de lansarea noului Galaxy S11. Iar informațiile din piață arată că ar putea lua fața actualei generații de iPhone. Măcar la un aspect.

Samsung se află într-o competiție directă cu Apple. Ambii producători vin, în fiecare an, cu modele noi, iar competiția e acerbă chiar și pe o piață care pare saturată. 2020 e anul în care aștepți următorul flagship de la Samsung – modelul Galaxy S11.

De asemenea, e anul în care și Apple vine cu noul iPhone 12. Până atunci, însă, noul model al companiei din Coreea de Sud se anunță unul extrem de puternic. Va fi mai rapid decât iPhone 11 Pro și asta se datorează procesorului Snapdragon 865.  E noul sistem adus de Qualcomm, care se concentrează pe tehnologia 5G și inteligența artificială.

De ce e atât de interesant acest procesor, te-ai putea întreba. Păi hai să vezi.

Samsung Galaxy S11, mai rapid decât iPhone 11 Pro

Jurnaliștii de la TechRadar au avut ocazia să testeze noul procesor Snapdragon 865, produs de Qualcomm. Și, cel mai probabil, noul Galaxy S11 va fi echipat exact cu acest procesor. Și se va întâmpla acest lucru mai mult ca sigur dacă te uiți un pic în urmă și dacă scoți țările în care Samsung apelează la Exynos.

În Statele Unite, modelele Galaxy S10 au avut Snapdragon 855, Galaxy S9 a venit cu Snapdragon 845. Noul procesor 865 se va regăsi pe multe vârfuri de gamă ce vor fi lansate în 2020, iar Samsung nu va face excepție.

Snapdragon 865 va „bate” în multe privințe Apple A13 Bonic, procesorul care se găsește pe generația iPhone 11, lansată în luna septembrie. Se va potrivi de minune pe Android și va fi mai rapid decât ceea ce oferă acum Apple. Stă mai bine la redarea videourilor, a jocurilor 3D și la procesarea imaginilor. Într-un cuvânt, se mișcă mult mai bine.

Aproape toate telefoanele importante care rulează cu Android folosesc procesoarele Qualcomm din seria 800. Iar Qualcomm Snapdragon 865 îți arată de la ce să te aștepți la telefoanele ce urmează să apară în 2020 pe piață. Posibil să nu se regăsească doar pe Galaxy S11, ci și pe Pixel 5, Galaxy Note 11, OnePlus 8, LG G9 și altele.

Citește și: