Ce spune cuplul tău preferat din Game of Thrones despre tine

Ce spune cuplul tău preferat din Game of Thrones despre tine

Aplicația de dating OKCupid a vrut să afle în ce fel îți este influențată viața sentimentală de cuplul preferat de tine din serialul „Game of Thrones”.

Astfel, OKCupid a publicat date despre felul în care opiniile fanilor serialului le influențează obiceiurile de dating. Un fapt interesant ar fi că Game of Thrones a fost menționat de aproximativ 2 milioane de ori pe profilurile oamenilor, motiv pentru care au adăugat întrebări cu privire la celebrul serial în chestionarul lor amplu pe care orice utilizator trebuie să îl completeze când se înscrie pe platformă.

Peste 300.000 de oameni au răspuns la întrebările legate de Game of Thrones, iat cei de la OKCupid au căutat conexiuni între acele răspunsuri și alte informații de pe profilurile oamenilor – și le-au găsit. Și, deși acele conexiuni nu sunt, cel mai probabil, cauzale, tot sunt interesante.

Spre exemplu, oamenii anti-Trump sunt mai predispuși să țină cu Daenerys și Jon Snow, pe când cei pro-Trump vor ca familia Lannister să păstreze tronul. Mai apoi, oamenii care preferau cuplul Jon și Ygritte sunt, în majoritatea lor, bărbați, pe când fanii Khal Drogo-Daenerys femei. De asemenea, cei care îi preferă pe Khal și Daenerys sunt mai interesați de aventuri de o noapte, mai predispuși să creadă în horoscop și mai doritori să împartă în mod egal nota de plată.

Mai apoi, fanii cuplului Tormund-Brienne sunt mai deschiși la ideea de a pune la încercare rolurile de gen clasice, pe când fanii Ned-Catelyn Stark sunt mai doritori să găsească un parteneriat pe viață.

ok cupid game of thrones

Într-un final, cei de la OKCupid au vrut să afle ce utilizatori ai platformei revăd în momentul de față serialul. Cei care au răspuns cu „da” primesc o medalie pe profil, care îi califică drept fani Game of Thrones. Conducătorii platformei speră ca prin acest semn al loialității față de serial să ducă la mai multe conexiuni romantice între utilizatori.

Citește și: