Cum ar arăta Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodată de Samsung

Cum ar arăta Samsung Galaxy S11, cel mai bun telefon creat vreodată de Samsung
Sursa foto: PhoneArena

În 2020, Samsung va lansa un nou telefon din seria Galaxy S. Și așteptările sunt mai mari ca niciodată, mai ales datorită dezvoltării senzorilor foto pe care compania a făcut-o în ultimii ani. Telefonul acesta ar trebui să reprezinte un restart în strategia companiei.

În ultimii trei ani, Samsung a investit mai multă atenție în design și în rafinarea anumitor funcționalități pe telefoanele sale. DeX, de exemplu, e acum integrat în sistemul de operare. One UI e mai rapid, mai intuitiv și mai eficient ca oricare altă interfață dezvoltată de companie. Totodată, divizia de semiconductori a făcut câteva progrese remarcabile în dezvoltarea senzorilor foto.

Samsung Galaxy S11 e, astfel, cel mai așteptat telefon și pentru că ar aduce câteva schimbări notabile. Va prelua caracteristici de la Galaxy Note 10, dar ar beneficia și de un senzor cu totul nou prin care îți poți evalua alimentele.

Cum ar arăta Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 concept spate fata

Samsung Galaxy S11 concept nuante culoare

Imaginile pe care le vezi în acest articol sunt o interpretare 3D a informațiilor disponibile până acum despre noul telefon. Au fost publicate de PhoneArena și, foarte probabil, telefonul va arăta un pic diferit de ce vezi aici. E foarte puțin probabil ca nuanțele de culoar să fie aceleași, dar cert e că cea de pe Galaxy Note 10 va fi preluată.

Ca noutate absolută, Samsung Galaxy S11 ar avea un senzor capabil să evalueze cât de sănătoasă e mâncarea pe care vrei s-o consumi. Senzorul acesta poate evalua în spectrul infraroșu calitatea alimentelor și, cuplat cu o aplicație specială, să-ți facă o analiză cât de cât precisă.

În ceea ce privește abilitățile foto-video, telefonul ar avea tot trei camere foto, dar una dintre ele cu capacitate de zoom optic 5x. Totodată, e foarte posibil ca Samsung să folosească senzorul de 108 MP pe care Xiaomi l-a folosit pe Mi Mix Alpha. Altfel, vor fi menținute opțiunile: ultrawide, wide și zoom.

Samsung Galaxy S11 concept camera

Samsung Galaxy S11 concept spate

Nu vor lipsi senzorul de măsurare a adâncimii de câmp, un bliț și acel ansamblu de analizare a alimentelor și nu numai.

În ceea ce privește camera de selfie, spre deosebire de Galaxy S10, noul telefon Samsung ar face același lucru ca la Note 10: camera pe centru. Câteva schimbări firești sunt: marginile mai înguste, carcasa cu colțuri rotunjite (spre deosebire de Note 10) și câteva opțiuni suplimentare prin One UI 2.0.

Citește și:
Sursa: PhoneArena