Cel mai tare Samsung: Galaxy Note 10 și cum ar arăta viitorul telefon

Cel mai tare Samsung: Galaxy Note 10 și cum ar arăta viitorul telefon
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, mai ales versiunea Plus, dar știi ce-ar fi și mai bun? Un Samsung Galaxy Note 10.

Spre finalul lui 2019, Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat. În august sau septembrie, cel mai puternic telefon al companiei va fi disponibil tuturor. Până atunci, vom avea un lung șir de zvonuri și imagini mai mult sau mai puțin bune. De data aceasta, e un set de idei adunate în câteva imagini. Le poți lua ca pe un concept sau ca pe ce-și doresc utilizatorii pentru Samsung Galaxy Note 10.

Pe baza designului de la Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 10 ar avea un ecran perforat cu două camere de selfie (sau poate chiar trei – ori două și un senzor, cum e Galaxy S10 5G). Apoi, pe spate, ar avea un ansamblu cu trei camere foto. Sau patru, dacă e adăugat un senzor 3D pentru măsurarea adâncimii de câmp. Foarte probabil, Galaxy S10 5G e un telefon bun ca bază pentru Samsung Galaxy Note 10.

E de așteptat ca scannerul ultrasonic integrat în ecran să ajungă și pe Galaxy Note 10, la fel ca spatele din ceramică.

Așa cum s-a întâmplat cu seria Note până acum, ecranul ar putea fi puţin mai mare decât în cazul lui Samsung Galaxy S10 Plus. Asta înseamnă că de la un ecran de 6,4 inci am putea ajunge la unul de 6,5 sau chiar 6,7 inci (din nou, ca pe S10 5G).

Ca specificații, Samsung Galaxy Note 10 ar începe de la 8 GB de RAM și versiunea de S10 Plus cu 12 GB RAM sigur va exista și pentru acel model. Imaginile de mai jos te ajută să-ți imagini un Galaxy Note 10 ca un S10 5G cu stylus și un design un pic ajustat – eventual cu margini mai înguste sus și jos. Altfel, culorile, foarte probabil, nu vor deveni niciodată realitate. Sunt, mai degrabă, o tușă a artistului care a creat aceste concepte.

Samsung Galaxy Note 10 2

Samsung Galaxy Note 10 2

Samsung Galaxy Note 10 2

Samsung Galaxy Note 10 2

Samsung Galaxy Note 10 2

Citește și:
Sursa: PhoneArena