Chevrolet a construit o camionetă doar din piese Lego

Chevrolet a construit o camionetă doar din piese Lego

Chevrolet pare că a vrut să le dea un răspuns celor de la Bugatti, care au creat o mașină din Lego în urmă cu câteva luni, așa că americanii au creat o camionetă din micile cărămizi de plastic.

Mașinile clasice nu mai sunt la modă, sau cel puțin asta ne dau de înțeles cele mai noi creații făcute din Lego. Evident, costurile unei astfel de mașini sunt cu mult mai mari decât cele pentru o mașină reală, dar s-ar putea să impresionezi mai mult cu un vehicul din Lego decât cu varianta sa reală.

Chevrolet a făcut echipă cu elevi de la Oxford Community School, dar și de la Ralph Waldo Emerson Elementary, pentru a crea o mașină din Lego. N-au făcut un model în miniatură, ci unul la scară 1:1, iar modelul ales pentru creație este un 2019 Silverado 1500 LT Trailboss.

În total, pentru crearea acestei camionete Chevrolet au fost folosite 334.544 de piese. 18 persoane au lucrat la acest proiect, iar însumat, acestea au depus un efort de 2.000 de ore pentru realizarea automobilului. Mașina este cum nu se poate mai fidelă variantei reale. Până și curburile caroseriei au fost scoase în evidență cu ajutorul pieselor Lego.

Din păcate, cei de la Bugatti reușesc să își păstreze avantajul moral în chestiunea mașinilor din Lego. Spre deosebire de copia mașinii exotice de acum câteva luni, acest Chevrolet nu este funcțional. Doar farurile mașinii pot fi aprinse, dar cam atât. Partea bună e că astfel poți fi sigur că mașina are emisii zero.

Chevrolet a creat această mașină pentru a celebra apariția The Lego Movie 2 (unde un Chevy Silverado va apărea), așa că va fi un mod numai bun de a-i atrage pe unii să vadă filmul.

Sursa: engadget.com
Etichete: