Mașinile Chevrolet vin cu acces nelimitat la internet

Mașinile Chevrolet vin cu acces nelimitat la internet

Automobilele conectate sunt tot mai cerute și aproape că sunt aduse în discuție la fel de des ca vehiculele autonome, doar că sunt mult mai ușor de creat dacă avem în vedere o perspectivă tehnică. 

Doar dacă analizăm cât ne folosim zilnic de smartphone-urile pe care le deținem putem să observăm cât de mult a progresat tehnologia și sectorul de transmitere a informațiilor în acești ani. Din acest motiv, multe firme și afaceri iau măsuri pentru a face față consumului crescut de date.

În această postură se regăsește și Chevrolet care îți propune să plătești 20$ pentru a dispune de consum de date nelimitat în mașină, conform Tech Crunch. Această companie este prima din Statele Unite care vine cu propunere de acest gen. Planul propus de Chevrolet le va permite deținătorilor de vehicule produse de firmă să se conecteze la sistemul wireless OnStar 4G LTE.

Aceasta este o mișcare majoră pentru Chevrolet și OnStar pentru că utilizarea datelor este în creștere. Producătorii de mașini afirmând că cei care dețin mașinile lor s-au folosit în 2016 de cu 200% mai multe date ca în anul precedent. Lucru care ne arată că implementarea unei măsuri de acest gen este o modificare firească și necesară, mai ales pentru că va deveni un factor de care utilizatorii vor începe să țină cont când vor decide să achiziționeze o mașină.

Conexiunea OnStar LTE este asigurată de AT&T, iar cei care vor să aibă parte de ea nu trebuie să confirme un angajament pe termen lung, ci pot renunța la facilitate în orice moment, fără prea mari bătăi de cap.

Desigur, nu cred că trebuie să menționez că această funcție este creată în ideea de a le folosi pasagerilor, nu șoferilor. În orice caz, această facilitate este din ce în ce mai cerută, în special de familiile care au copii, dar și de cei care călătoresc mult și vor să fie în permanență conectați când se află pe drum.

Etichete: