17 apr. 2019 | 13:06

Cele mai noi mașini în 2019 pe care ai vrea să le ai, chiar dacă sunt scumpe

ACTUALITATE
Cele mai noi mașini în 2019 pe care ai vrea să le ai, chiar dacă sunt scumpe

Cele mai noi mașini în 2019 vor fi prezentate în cadrul Salonului Auto de la New York și merită să arunci o privire pe lista cu noutăți.

Evident, vor fi mașini foarte scumpe, la care probabil doar vei visa, dar privitul nu costă nimic.

Salonul Auto de la New York este o expoziție internațională, unde poate participa orice producător de automobile, pentru a-și expune prototipurile sau mașinile finalizate pe care urmează să le lanseze pe piață.

Evenimentul va începe pe 19 aprilie, iar anul acesta vor participa 20 de producători din întreaga lume, fiind anunțată expunerea mai multor mașini excepționale.

Mercedes-AMG CLA 35

Mercedes-AMG CLA 35

Mercedes va prezenta opt modele noi în New York, inclusiv CLA 35. În principiu, este același model cu care te-ai obișnuit, compact și cu formă tip coupe, dar vine cu unele modificări. A fost adăugat un motor twin-turbo, care dezvoltă 302 cai-putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Audi R8 Decennium

Audi R8 Decennium

 

Grupul Volkswagen va prezenta și el mai multe modele în cadrul evenimentului, atracțiile principale fiind cele din partea Audi. Vor fi prezente modele variate, de la crossoverul compact Q3 la sportiva TT RS, însă piesa de rezistență va fi R8, o nouă versiune a acesteia. Mașina a fost îmbunătățită și e capabilă să atingă viteze de peste 320 km/h. Prețul sare și el de 200.000 de dolari.

Bugatti Chiron, modelul aniversar

Bugatti Chiron

Dacă tot au cheltuit o avere și o grămadă de resurse pentru construcție acestui model aniversar (110 ani), acum a venit momentul să-și scoată banii pe el. Cea mai bună metodă de a-l cumpăra cineva este să fie cunoscut, iar o expoziție precum cea de la New York este locul ideal. Bugatti a ajuns oricum să se limiteze la fabricarea unei singure mașini pe lună, având în vedere că produsele sale sunt extrem de scumpe și nu prea le cumpără nimeni. Dacă ești un naționalist francez, acest Bugatti Chiron albastru, cu tricolorul Franței, este perfect, dar dacă ai în cont patru milioane de dolari.

Range Rover Velar

range rover velar

Range Rover își extinde „familia” de automobile de teren care au început să o ia înaintea mașinilor sport care au fost populare atâtea decenii. Ai zice că oamenii ar trebui să-și dorească mașini mai economice, având în vedere că ne paște o criză de carburanți, dar se întâmplă exact pe dos. Range Rover Velar vine în 2019 cu un motor V8 de 550 de cai-putere, capacitate 5.0 litri și cu câteva modificări de design care-l fac să arate mult mai bine decât alte SUV-uri din aceeași gamă.

Jaguar XE

jaguar xe

Jaguar va prezenta anul acesta la New York două ediții speciale ale celei mai frumoase mașini sport-sedan din gamă: ai, o dată, versiunea Jaguar XE 300 sport cu aproape 300 de cai-putere și Landmark Edition, care vine cu câteva modificări de design la exterior și în interior și cu jante din aliaj de 18 inci.