Cel mai scump iPhone 11 Pro vine la pachet cu aur, piele de crocodil și pietre prețioase

Cel mai scump iPhone 11 Pro vine la pachet cu aur, piele de crocodil și pietre prețioase

Dacă ai o afinitate pentru terminalele apple cu o valoare absurdă, merit să ai în vedere dezvăluirea unor ediții limitate de iPhone 11 Pro.

În cazul în care versiunea standard de iPhone 11 Pro ți se pare accesibilă cu un preț de pornire de 5699 lei, este bine de știut că este disponibilă și într-o iterație mai scumpă. La fel cum s-a întâmplat în fiecare an, o companie mai mult sau mai puțin cunoscută a modificat finisajele terminalelor create de Apple și le-a pus în ofertă la suprapreț.

În trecut, când auzeam de variante din aur masiv ale unor telefoane, de cele mai multe ori, în spatele lor se afla Caviar, o companie din Rusia care și-a făcut o tradiție din această practică. În cazul de față însă, Legend Helsinki a anunțat niște versiuni ostentative de iPhone 11 Pro.

La doar 3390 de euro, poți opta pentru un iPhone 11 Pro a cărui carcasă de pe spate este poleită cu aur de 18 karate. Procesul deloc simplu a triplat prețul standard al gadgetului. În cazul în care și aceea ți se pare pentru muritorii de rând, poți opta pentru Emperor Edition, cu spatele din jad, o piatră prețiosă, în locul sticlei obișnuite. Prețul pentru acel model este atât de scump încât nici măcar nu a fost dat publicității. Variază în funcție de calitatea pietrei și a finisajului pentru care optează utilizatorilor.

Legend Helsinki are foarte multe modele de iPhone 11 Pro în portofoliu, cu prețuri similare și un aspect diferit. Una dintre ele este intitulată Firmamentum, un cuvânt din latină ce poate fi interpretat ca seif. Are pe spate o placă din argint și o serie de șuruburi aurii, împreună cu un logo Apple perlat. Va fi produs în 10 exemplare pentru doar 3490 de euro bucata.

Dacă telefonul din aur pe care îl ai în buzunar nu se vede suficient, poți să-ți cumperi o pereche de AirPods placate cu aur de 24 de karate, aur roz sau platină. Prețul pentru ele este de 1190 de euro. Nu lipse posibilitatea de gravare personalizată. Toate iPhone-urile puse la vânzare au 512GB de memorie internă, dar trebuie să adaugi 130 de euro pentru versiunea Max. iPhone 11 pro 18 karate

Citește și: