Păreri despre iPhone 11 Pro: telefonul care îngroapă camerele foto compacte?

Păreri despre iPhone 11 Pro: telefonul care îngroapă camerele foto compacte?

Cu aproape o săptămână înainte să ajungă în România, sunt câteva păreri despre iPhone 11 Pro. Sunt două modele, ambele cu aceleași trei camere principale și diferența principală e dimensiunea. Apple a promis un telefon care să livreze rezultate foarte bune pentru fotografie și videografie. Din primele review-uri pare că a livrat.

iPhone 11 a fost lăudat, pentru că e cel mai ieftin iPhone de anul acesta, mai ieftin decât iPhone Xr, dar e excelent în 80% din scenariile de utilizare. De cealaltă parte, cele mai multe păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max se concentrează pe camera foto – sau, mai bine zis, pe ansamblul de trei camere foto de pe spate. Da, și autonomia e lăudata.

În conferința de presă dedicată prezentării noilor telefoane, Apple a spus că iPhone 11 Pro are o autonomie cu patru ore mai bună decât iPhone Xs. Iar autonomia iPhone 11 Pro Max e cu cinci ore mai bună decât a lui iPhone Xs Max. Și acestea sunt primele sale telefoane care primesc o cameră ultrawide, noutate introdusă de producători cu Android în urmă cu câțiva ani. Ce e însă atât de bun la noile modele? Ca să-ți fie mai clar, ți-am adunat mai jos mai multe păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max.

Păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max, telefoanele care nu revoluționează nimic, dar fac bine ce fac

Nilay Patel pentru The Verge

[…] cred că sunt mai mult decât suma actualizărilor anumitor componente din ele. Acestea sunt unele dintre cele mai echilibrate și performante telefoane pe care Apple – sau oricine altcineva – le-a făcut. Au autonomie excelentă, procesoare care ar trebui să le mențină relevante în următorii ani, ecrane extraordinare și un nou sistem de camere care întrece orice alt telefon […].

Scott Stein pentru CNET

[…] iPhone 11 se simte ca formula perfecționată a ceea ce iPhone X era.

Lance Ulanoff pentru Lifewire

iPhone 11 Pro și versiunea mai mare iPhone 11 Pro Max încă sunt cele mai bune telefoane iPhone. Au ecrane foarte bune, procesor foarte bun și o autonomie excelentă. Și, cu iOS 13, sunt o plăcere să le folosești.

Chris Velazco pentru Engadget

iPhone 11 Pro și Pro Max oferă tot ce-are Apple mai bun de oferit acum și am rămas, totuși, cu o întrebare importantă: chiar avem nevoie de ce ne oferă? Anumite schimbări, cum ar fi autonomia mai mare și sistemul de trei camere, sunt actualizări bune pentru toți. Pentru majoritatea, diferențele în utilizarea de zi cu zi sunt subtile și le-ai putea rata.

Matthew Panzarino pentru TechCrunch

Aceasta este o cameră cu inteligență artificială. Dar la nivel software iPhone tratează toate camerele ca una. De fapt, nici nu-i o cameră în sine, ci e o colecție de dispozitive și fragmente software care lucrează împreună către un singur scop: producerea unei imagini.

Lauren Goode pentru Wired

Autonomia mai mare a lui iPhone 11 Pro Max nu e suficient să mă convingă să cumpăr un telefon atât de mare. Dacă ar fi să aleg dintre cele trei modele, iar bugetul n-ar fi important, aș alege iPhone 11 Pro. Dimensiunea mai mică e potrivită pentru mine și camera e cu un pas înainte față de ansamblul de două camere de pe iPhone 11. Dar asta îl face un telefon «Pro»? Răspunsul este la fel de subiectiv cum e calitatea unei imagini realizate cu telefonul în 2019.

Cât o să coste iPhone 11 Pro și Pro Max în România

Pe 20 septembrie încep oficial precomenzile la operatori și magazine. Până atunci, un magazin deja a listat seria nouă de telefoane Apple. Prețurile, chiar dacă nu sunt cele finale, te ajută să-ți faci o idee. Și nu sunt cu mult mai mari față de cele de anul trecut. Dacă vrei un iPhone Xs sau un iPhone Xs Max, acelea sunt încă disponibile, ba chiar la un preț mai mic.

iPhone 11 Pro

  • 64 GB sub 5.450 de lei
  • 256 GB sub 6.350 de lei
  • 512 GB sub 7.350 de lei

iPhone 11 Pro Max

  • 64 GB sub 5.950 de lei
  • 256 GB sub 6.750 lei
  • 512 GB sub 7.850 de lei
Citește și: