Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vânzare: când vei cumpăra versiunea 5G

Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vânzare: când vei cumpăra versiunea 5G

În cadrul aceluiași eveniment, Samsung a anunțat mai multe versiuni de Galaxy S10, dar doar trei dintre ele au ajuns deja la clienți. Versiunea 5G de Samsung Galaxy S10 se pregătește abia acum de lansare.

În preajma MWC 2019, Samsung a detaliat cinci smartphone-uri. Cei mai mulți știu doar de Galaxy S10, S10+, S10e și Galaxy Fold. A existat însă și un Samsung Galaxy S10 5G. Acesta este un pic mai rapid decât celelalte, dar problema este că nu va fi disponibil peste tot, iar disponibilitatea sa în teritoriu va fi corelată cu răspândirea rețelelor 5G de către operatori.

Pornind de la această premisă, singura țară în care va fi achiziționabil începând cu vineri, 5 aprilie, este Coreea de Sud. Conform celor de la Samsung, Această lansare reprezintă rezultatul a zece ani de colaborari cu operatorii de telefonie, furnizori de hardware și dezvoltatorii de software. Toate au fost menite să faciliteze integrarea rețelelor 5G într-un ritm cât mai aler.

În teorie, rețelele 5G au fost introduse în Coreea de Sud începând cu 1 decembrie 2018, dar nu a existat niciun smartphone care să profite de ele. Primul este Samsung Galaxy S10 5G care se va vinde începând de vineri.

Deși ai crede la prima vedere că vorbim doar de un Galaxy S10 cu suport pentru conexiuni de date pe 5G, realitatea este cu totul alta. Acesta este un gadget complet diferit față de cele pe care le poți cumpăra deja, chiar dacă păstrează aceleași particularități de design.

Samsung Galaxy S10 5G este construit în jurul unui panou de 6,7 inci Quad HD+ de tip Dynamic AMOLED cu un raport de aspect de 19:9. Are 3 camere principale pe care le găsești și pe S10+, iar la acelea se adaugă un senzor de adâncime 3D. Are 8GB RAM, 256 sau 512GB de spațiu de stocare, iar acumulatorul este de 4500mAh. Se încarcă rapid la 25W și se livrează cu Android 9 Pie.

Nu se cunoaște exact prețul de achiziție, dar știm că Regatul Unit și Statele Unite ale Americii sunt următoarele țări în care îl vei putea cumpăra. În următoarele luni, Verizon se va ocupa de implementarea primelor rețele 5G în SUA, în timp EE le va instala în Anglia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: