Ce zice Elon Musk despre venirea Tesla în România

Ce zice Elon Musk despre venirea Tesla în România

Mașinile electrice Tesla sunt pe străzile din România, doar că nu vândute oficial. Recent, compania a anunțat că are planuri să fie prezentă și pe piața noastră. Acele planuri au fost întărite de un mesaj al lui Elon Musk de pe Twitter.

În august, Tesla a anunțat pe Twitter că va avea prezență oficială în câteva țări noi din Europa. Pe lângă Slovenia, Polonia și Ungaria este și România. Totodată, încă din 2018 România a ajuns pe harta extinderii Tesla în Europa.

Primul pas a fost anunțarea a trei stații de încărcare. Vestea mai bună din august e că automobilele sunt vândute direct în România. Elon Musk, directorul Tesla, a dat și un răspuns recent cu privire la prezența în România.

Înainte să discute despre Tesla, Elon Musk a vrut clarificări despre drapelul României

„De ce oamenii nu discută mai mult despre asta?!”, s-a întrebat Musk în legătură cu drapelul României, care-i identic cu cel al Ciadului.

Dragoș Stanca, fondator UPGRADE 100 (în trecut, iCEE.fest), l-a invitat pe directorul Tesla în România ca să discute despre asta, dar și de planurile companiei în regiune. „Sper să deschidem în România curând!” a fost răspunsul cât de cât elegant al lui Elon Musk.

Odată cu anunțul oficial despre vânzările în România și în alte țări din regiune, trebuie să știi că, pe site-ul oficial, la configurarea unei mașini Model 3, cea mai proastă veste e trecută la baza paginii. Cel mai devreme, mașina Tesla ar fi livrată la începutul lui 2020. În fapt, compania a avut ceva probleme cu respectarea precomenzilor la Model 3, mai ales în primul an de când a început producția.

Cât despre alte planuri ale companiei și ale lui Musk, va trebui să vedem ce înseamnă acel „curând”.

Citește și: