Apple va lansa o pereche de căști premium „over-ear” în acest an

Apple va lansa o pereche de căști premium

Poate că telefoanele Apple nu se mai vând la fel de bine ca în trecut, dar accesoriile ca AirPods se dau ca pâinea caldă. De aceea, nu este o surpriză să aflii că Apple vrea să lanseze căști premium de tip over-ear.

Se pare că producătorul de telefoane din California se pregătește să lanseze propria pereche de căști audio high-end de tip over-ear la jumătatea acestui an. O mișcare care ar putea pune la îndoială viitorul brandului Beats.

Informația a apărut într-un raport Bloomberg care relata că producătorul de echipamente audio Sonos are în plan lansarea unor căști audio. Tot acolo era menționat și că Apple vrea să facă asta.

Primele zvonuri privind aceste căști Apple au apărut în februarie anul trecut când analistul Ming-Chi Kuo a dezvăluit că Apple lucrează să lanseze „o pereche de căști high-end de tip over-ear cu un nou design pentru a crește categoria de accesorii audio”.

Apoi a mai apărut informația în iunie 2018 când Bloomberg relata că băieții din Cupertino aveau de gând să folosească brandul Apple pentru căști, în loc de Beats. Inițial, acestea ar fi trebuit lansate anul trecut, dar evenimentul a fost amânat din cauza unor probleme de dezvoltare.

Nu știm care au fost probleme de producție, însă se pare că noul produs Apple va avea un procesor W1, regăsit pe AirPods, dar îmbunătățit și s-ar aduce și tehnologia de noise cancelling. Ar fi și cazul deoarece toți marii producători au căști premium de noise cancelling. Procesorul W1 ar face ca noile căști Apple să se conecteze automat la telefon, la fel ca în cazul AirPods-urilor.

Apple a cheltuit peste 3 miliarde de dolari pe Beats, însă compania din California nu ales să promoveze brandul creat de Dr.Dre, ci mai mult să se folosească de el. Vom vedea destul de curând cum va arăta oferta de accesorii audio a Apple.

Etichete: