Shot on iPhone: Apple îți dă bani pe pozele făcute cu telefonul, într-un concurs global

Shot on iPhone: Apple îți dă bani pe pozele făcute cu telefonul, într-un concurs global

Apple obișnuiește să se laude cu pozele făcute cu un iPhone în fiecare colț al mapamondului. Va continua în 2019 cu o nouă ediție a competiției ”Shot on iPhone.”

Telefoanele Apple sunt cele mai populare camere foto din lume când vine vorba de numărul de fotografii realizate. Acest studiu este reconfirmat anual de către Flickr, una dintre cele mai populare gazde online pentru conținut imagistic. Conform statisticilor disponibile la această adresă, iPhone 6 este cea mai populară cameră, iar Apple este cel mai prolific producător de camere, urmat de Canon, Nikon, Samsung și Sony.

Pentru că vor să continue programul Shot on iPhone și în 2019, oficialii gigantului din Cupertino au anunțat un concurs internațional care se va desfășura între 22 ianuarie și 7 februarie. Poate participa orice posesor de iPhone și nu pare să existe o limită vizavi de numărul de fotografii cu ajutorul cărora te poți înscrie în concurs.

Anunțul oficial pentru această competiție este disponibil pe pagina de presă a Apple. ”Apple începe 2019 prin celebrarea celor mai uimitoare fotografii capturate cu iPhone, cea mai populară cameră din lume, invitând utilizatorii de iPhone să-și înscrie cele mai bune poze.”, se arată în comunicatul companiei americane.

Calitatea pozelor și cele zece fotografii câștigătoare vor fi judecate în luna februarie de către un juriu format atât din experți în domeniu, cât și din directori Apple. Fotografiile alese vor ajunge să fie utilizate pe panouri publicitare precum cel de mai sus în diverse orașe din jurul lumii, în magazinele Apple și online.

Este important de reținut că nu contează cum îți editezi fotografia, prin ce filtre o treci sau ce programe folosești. Important este să o ai și în versiunea originală pentru a atesta faptul că a fost imortalizată cu telefonul. Pentru a te înscrie, este suficient să postezi fotografii cu eticheta #ShotOniPhone pe Instagram sau Twitter până pe 7 februarie. Opțional, poți trimite imaginile tale la adresa de email shotoniphone@apple.com cu un nume al fișierului care să respecte următorul format – firstname_lastname_iphonemodel.jpg. Vârsta minimă este 18 ani.

apple premiere bani licențiere foto

Etichete: