Când începe sezonul 3 din Stranger Things. Netflix a anunțat data oficială

Când începe sezonul 3 din Stranger Things. Netflix a anunțat data oficială

Dacă ești curios să afli când începe sezonul 3 din Stranger Things, Netflix nu mai ține data secretă. Și s-ar putea să pice la timp pentru nopțile tale de vară.

Înainte de sezonul 3 din Stranger Things, trebuie să știi că a trecut ceva timp de la evenimentele ultimului sezon. Totodată, viețile lui Dustin, Mike, Lucas, Will și Eleven par să fi revenit la normal. Este mijlocul vacanței de vară sau cel puțin așa ne lasă să înțelegem acest trailer. A fost lansat odată cu anunțarea datei oficiale pentru când începe sezonul 3 din Stranger Things.

Din trailer vezi că personajele tale iubite se bucură de plimbări prin mall, farse, job-uri de vară și petreceri în piscină. Totul pare relativ normal. Dar e vorba de Stranger Things, așa că vara de vis este spulberată când în peisaj apar din nou amenințările monstruoase din tărâmul Upside Down.

Când începe sezonul 3 din Stranger Things, conform Netflix

Voit sau nu, Netflix a ales o dată aparte pentru noul sezon. Astfel, compania a anunțat că sezonul 3 din Stranger Things va fi difuzat începând cu 4 iulie. În Statele Unite ale Americii, 4 iulie are o semnificație specială. Este sărbătorită Ziua Independenței și, pe lângă artificii, Netflix a vrut să marcheze acest moment și cu noul sezon.

Când va debuta sezonul 3 din Stranger Things o să fie deja 4 iulie, așa că încă din trailer vedem scene de sărbătoare din orașul Hawkins.

Vestea și mai bună acum e că producătorii serialului au anunțat deja că lucrează la sezonul 4. Au confirmat și că va apărea un al cincilea sezon, spre încântarea fanilor de toate vârstele care urmăresc serialul.

În afară de data la care va debuta sezonul 3 din Stranger Things, Netflix n-a oferit foarte multe detalii. Iar detaliile din trailer sunt prea vagi pentru a fi mulțumitoare. Însă frații Duffer, care sunt regizori, alături de producătorul executiv Shawn Levy, susțin că așteptarea aceasta va merita.

Până apare sezonul acesta și te bucuri de el, te poți mulțumi cu niște teorii. Despre cele mai nebunești teorii ale fanilor serialului am vorbit aici. Printre ele se numără idei interesante, cum ar fi că Eleven e demogorgonul, dar și că fiica lui Hopper a fost parte a experimentului MK Ultra. Desigur, nu lipsește teoria conform căreia tărâmul Upside Down este, de fapt, o reflexie a trecutului sau poate chiar a unui viitor post-apocaliptic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI