Samsung Note 9 vs. iPhone Xs Max vs. Pixel 3 XL – Testul bateriei

Dacă te vei uita la un singur test de baterie pentru a decide smartphone-ul pe care ți-l dorești, clipul de mai sus ilustrează performanța telefoanelor de top ale momentului: iPhone Xs Max, Samsung Galaxy Note 9, Pixel 3 XL, Xperia XZ3.

La mai puțin de 24 de ore de la publicarea unui test de baterie între Samsung Galaxy Note 9 și iPhone Xs Max, a apărut o comparație mai elaborată între cele mai noi telefoane de top. În plus, acesta vine de la o nouă publicație.

Primul a fost realizat de cei de la PhoneBuff cu ajutorul unui braț mecanic. Noul clip a fost creat de Mrwhosetheboss.

Ca referință, în testul celor de la PhoneBuff, Samsung Galaxy Note 9 nu a avut ce mânca din iPhone Xs Max. Când vârful de gamă al celor de la Apple s-a stins pentru că a rămas fără energie, bateria de la Note 9 figura ca fiind la 37%. Într-o manieră surprinzătoare, noul clip ilustrează o cu totul altă realitate.

Dacă nu ai timp să urmărești întregul clip, partea șocantă este că pierzătorul de ieri a ieșit câștigătorul de azi. Cu alte cuvinte, iPhone Xs Max a reușit să iasă în fața terminalelor Samsung, Google și Sony.

Ca un posibil motiv pentru discrepanță, rezoluția ecranului de la Samsung Note 9 ar putea fi responsabilă. Samsung Galaxy Note 9 se comercializează cu un panou QHD, dar în mod implicit, rezoluția sa este fixată la Full HD 1080p.

O rezoluție mai mică se reflectă într-un consum semnificativ mai mic de energie. Din acest motiv ai opțiunea să alegi cu care rămâi pe termen lung.

Față de testul PhoneBuff, cei de la Mrwhosetheboss au setat telefoanele la luminozitatea maximă și, în cazul Note 9, la rezoluție maximă. Cu acești parametri, iPhone Xs Max este învingător. Pe de altă parte, ține de tine dacă în utilizarea de zi cu zi vei opta pentru acești parametri sau te încântă mai mult alții.

Citește și: