Ce poate să facă avionul misterios cu formă de glonț

Ce poate să facă avionul misterios cu formă de glonț

O companie obscură a construit un avion care are forma unui glonț, dar design-ul acestuia nu este singurul lucru demn de menționat.

Principala caracteristică a acestui avion este de departe eficiența sa. După primele teste de zbor, avionul ar fi de zece ori mai eficient decât avioanele comerciale actuale. Designul acestuia ar crește semnificativ performanța. În același timp, ar face și călătoria mult mai lină pentru pasageri.

Nava de zbor a fost denumită Celera 500L și a fost dezvoltată de o companie americană foarte puțin cunoscută, Otto Aviation Group.

 

View this post on Instagram

 

A mysterious #BulletShapedAircraft appearing at the Southern California Logistics Airport near Victorville, a refined version of the plane has conducted taxi tests and looks to be getting close to its first flight. Even though much about its design and purpose remain unclear, we do know now that the aircraft, which is called the Otto Aviation #Celera500L, is definitely focused on potentially #gamechanging #highefficiency flight that has the potential to disrupt the aerospace marketplace. #AviationDisruption #avgeek #newaircraft #aviationphotography #aviationdaily #aviationgeek #aviation_lovers #aviation_lovers #aviationworld #ebestchoice @ebestchoice Source: https://www.thedrive.com/the-war-zone/28409/the-mysterious-and-potentially-revolutionary-celera-500l-aircraft-may-fly-soon

A post shared by E-BestChoice by DanielM/AlexaB (@ebestchoice) on

Celera 500L ar atinge o viteză tipică de zbor cuprinsă între 740 și 820 de kilometri pe oră. În ceea ce privește altitudinea, ar ajunge la aproape 20.000 de metri în zbor. Nici la capitolul combustibil nu ar sta rău, consumul ar fi cuprins între 6.7 și 9.4 litri la 100 km.

Când vom putea călători cu un avion în formă de glonț

Principalul avantaj al acestui avion ar fi legat de costurile mici. Costurile de operare ar fi mai mici, în comparație cu cele pe care companiilor de zbor le au pentru zborurile comerciale actuale. Avionul va fi operabil pe orice vreme și nu va avea nevoie decât de un pilot.

Avionul ar putea fi gata de decolare mai repede decât te-ai aștepta. Detalii legate de avion au fost ținute destul de secrete de către compania producătoare, Otto Aviation Group. Totuși Celera 500L a fost surprins în timpul unor teste, iar acesta a fost operat chiar de Scott Howe, pilot NASA. Compania a primit deja aprobare de la Administrația Aeriană Federală a Statelor Unite, în luna februarie.

Nu știm dacă acesta este doar un prototip sau nu. De asemenea, încă nu există o dată oficială la care avionul va fi pus pe piață, dar toate indiciile arată că ar putea fi mai curând decât ne așteptăm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Daily Mail
Etichete: